Ännu en härlig dag!

Idag inleddes dagen med mammaträff. Selma hade dock vaknat på lite fel sida och var inte helt nöjd, vi åt i varje fall en god lunch (Japp, ni läste rätt, första måltiden på två veckor...mumma...) och umgicks och bebisarna lekte tills kl 2 någongång. Då åkte jag in till Sala och hämtade upp världens bästa Elin. Vi gick sedan en långpromenad med Xerox och Selma som sov sött i barnvagnen.. Hon vaknade vid kl 4 i morse (inatt) och detta var nog förklaringen till den lilla donnans humör. =)

Sen röjde jag klart i köket så det blev fint där och när jag var klar med det kom Ken hem med en hyrfilm, kommer inte ihåg vad den hette men det var en ny med Bruce Willis, och hette ngt med surrogates. Mycket intressant handling som väckte väldigt många frågor, tankar och funderingar.. Vilket ledde till att jag halvpratade sönder filmen för Ken =) Men mysigt hade vi.

På kvällen har jag pratat lite i telefon och dammat nedervåningen för på lördag ska det blänka här hemma. Då kommer Anna, Elin och ev. Sara hit och förfestar och sedan är det hotellet som gäller =) Vi ska laga lite tacos här hemma. Ska bli gott!

Just nu är det enda som återstår en tvätt som ska hängas och det är just därför jag sitter här. För att skjuta på det hela lite... Har ingen lust alls att hänga ngn tvätt. 

Imorgon kommer Mamma hit och är barnvakt för jag ska in och fynda på bokrean, förhoppningsvis i varje fall. Ska även ta mig förbi IS en sväng och kolla om jag hittar ngt nytt tills på lördag.  Sen kommer Pappa hit och hämtar upp mina skidor och Kens snowboard och kör upp det till Orsa så att det redan är där när vi kommer upp.. Mycket bra. 

Nej om jag skulle ta den där jäkla tvätten då.

God natt! 

Just idag är jag glad!

Shit vilken lyckodag jag har haft! Har varit så otroligt glad idag, och en av de mest underbara sakerna är att när man är såhär glad så är andra så glada mot en tillbaka så att man blir ännu gladare och om någon mot all förmodan inte skulle vara lika glad tillbaka så bryr man sig inte så hårt...

Nackdelen är ju dock att de dagarna när man är mindre glad och lite grinig så är ju omvärlden likadan tillbaka oftast, och är det någon som mot all förmodan inte är det så blir man irriterad och grinig på det med... =)

Idag har jag fått underbar bekräftelse från fina vänner och allt har bara varit kanon helt enkelt!

(hmm, att vara såhär kanonglad är ju inget jätteupplägg för att skriva ett blogginlägg) Blogg.se har ju dock strulat en del och det är därför det inte är uppdaterat senaste dagarna (denna gång har jag i varje fall ngt att skylla på =)

Tänkte skriva ett inlägg igår om en grej men jag gör det idag istället. Rubriken är Varför är det ALLTID så?

Har ni tänkt på det, att de ggr man ska till Ica eller liknade och man verkligen ser förjävlig ut, men tänker att äsch, jag ska ju bara snabbt in och lämna tillbaka en hyrfilm, eller köpa barnmat eller liknande. Det är ALLTID de ggr man träffar människor som man inte sett på hur länge som helst. Och sen står man där och känner sig obekväm, för att de ska tro att man lodat ner sig helt och att man alltid ser sådär sunkig ut...

Detta hände mig i förrgår. Tänkte innan jag åkte om jag skulle ha på lite mascara eller kanske fixa till håret då jag såg sjukligt glåmig ut. Men äsch, jag skulle ju bara till ICA och lämna tillbaka en hyrfilm och köpa barnmat och vad händer (föga överraskande) Jag träffar en gammal klasskompis, som det var supertrevligt att träffa, men fortfarande känslan. Fan, varför hade jag inte på lite mascara så att man åtminstone hade sett mer levande än död ut.  Stod och pratade med henne en stund och vad händer då, en annan gammal klasskompis som jag inte sett på långt över fem år kommer också in. Helt sjukt. Det är jämt så.

En annan sak som är sjuk är att när man är på ICA och ser ut som skit och ser ngn som man inte sett på länge så går man liksom inte fram och tar kontakt, man mer halvgömmer sig bakom mjölhyllan, men de dagar när man är piffad och ser levande ut så hejar och pratar man med folk hur som helst. Konstigt egentligen att ens utstrålning och personlighet och hur man känner sig delvis är baserat på hur man ser ut för dagen.

Men egentligen, det är verkligen en feelgood grej att ta hand om sig själv och känna sig fräsch, oavsett om det är en ny frisyr/hårfärg/makeup eller ngt som ingen annan kan se som nya underkläder så mår man mycket bättre. Konstigt ändå hur man fungerar... (för jag hoppas att jag kan använda mig av "man" det kan väl inte bara vara jag som känner såhär? ) Isåfall tar jag tillbaka allting =) haha...

Imorgon blir det mammaträff hos Bettan, kanske ska ta med Kameran och knäppa lite bilder på alla småttingar =)

Nu ska jag i varje fall ta ett bad och sen lär jag försöka komma i säng i någorlunda tid för Selma har fått för sig att hennes nya grej är att vara morgonmänniska. Vilket jag tycker är en mindre bra idé. =)

Ha en Härlig dag!

Ordningen är återställd

Xerox är hemma igen och han är som vanligt. Tack för detta.. Undrar fortfarande vad det var, han blev ju dock ordentligt utredd i varje fall, magnetröntgen och ryggmärgsprov. Han är rakad uppe på huvudet nu, min lilla skallepär.  Dock så är inte sluttesterna klara, så kanske kommer det ett svar när allt är analyserat.

75 kg väger han nu i varje fall.  Kalaset landade på nära 19 000 kr och jag är så glad att jag har en försäkring så ni anar inte.

Tittade just på ett avsnitt av bygglov där de gjorde i ordning en gård och Shit vad fint det blev. Önskar att jag hade intresse, energi, tid och pengar att göra ngt liknande, men det ska ju underhållas också. I sommar ska vi ta tag i vår gård och det känns så bra, För som det ser ut där nu, det är inte vackert.  Dock har ju jag tyvärr inget brinnande trädgårdsintresse så jag tänkte ta bort alla rabatter och sen kan jag plantera i några krukor istället. Sen tänkte jag plantera lite buskar... Sånt man förhoppningsvis inte behöver ta så mycket hand om. Ska de ta massor av tid för att se fint ut så får det vara, för jag vill inte lägga min tid på det... Tänker dock konsultera ngn som kan växter och sånt innan jag gör ngt. Grusgången ska dock bort och där ska det läggas plattor istället. 

Vi tog bort ett jättestort träd förra helgen, där ska det planas ut och planteras gräs och sen ska vi bygga en minilekpark till Selma.

Vi får väl se hur allt blir till slut. Ska ta före och efter bilder så ni också får se den bistra sanningen =)



Frisyrmässigt är hon pappas motsats, då han har flint mitt på och hår på sidorna... =) 


  
Sötnöt =)

Den här helgen har varit rätt tråkigt faktiskt. Det blir lätt så när man inte äter mat =) Igår var vi hembjudna till mamma och pappa på tacos, vilket resulterade i att jag satt och tittade på när de åt tacos vilket är en av mina favoriträtter (mycket originellt =) Sen tittade jag på när de fikade och åt cocosbollar. Highlife. Sen såg vi när Anna tog silvermedaljen och när Sverige spöade vitryssland. 

Idag har jag inte gjort mycket alls, hängt med Selma. Vädret är så drygt och jag vill inte ut och åka i det.
Kort sagt har jag inte så mycket spännade att uppdatera om. Ha en härlig helg allesammans! 

Imorgon

Får jag hämta hem min lilla skrutt. Kl 12 ska han hämtas så mamma kommer hit och är barnvakt åt lillan. Ska bli härligt att få hem min lilla vakthund. Känns väldigt tryggt när han är hemma.

Ken jobbar natt idag också, så jag och snuttan är helt själva här hemma..

De har hittills inte hittat ngt fel på honom, men alla tester är ju inte klara än så vi får väl se... Hoppas att det aldrig händer igen och att det bara berodde på att han hade ätit ngn mysko svamp eller ngt...

Idag har jag städat matkällaren där jag har alla inredningsgrejer som för närvarande inte står framme, alla mina pysselsaker, alla blomkrukor och så vidare och så vidare.. Ni kan ju bara tänka er hur mycket saker som jag har rensat och plockat med. Har faktiskt lyckats kastat en hel del också och det känns väldigt väldigt bra.  Det var hur mycket bråte som helst efter att vi böt pump, drog ny el till köket och installerade vattenrenaren (kommer inte ihåg vad det heter)  Jag ska dock dammsuga imorgon men först ska det bäras bort lite tyngre grejer som Ken får fixa med imorgon när han orkar..

Nej om jag skulle ta och förbereda allt för imorgon då så det är klart.

Ha det bra!

Ring ring (bara ni slår en signal)

Idag inväntas ett samtal från strömsholm om jag får komma och hämta hem Xerox idag. Idag ska de magnetröntga honom och ta spinalvätskeprov. Hoppas att de är klara snart och att de ringer så jag får åka. Tar ju drygt en timme att åka. Mamma ska vara barnvakt till Selma när jag åker så att hon slipper åka fram och tillbaka. Härligt att träffa xeroxplutten igen...

Om jag får hämta hem honom vill säga.... Hittar de ngt de vill utreda mera så blir han kvar, men förhoppningsvis inte. De ringde mig igår och informerade lite om vad de gjorde och vad som hänt och så.. Han hade varit hur snäll som helst. En ortoped hade undersökt honom nogrannt igår, men inte hittat några fel.

Man får inte åka och hälsa på dem, för de säger att det är värre för dem att bli lämnade igen..

Idag har jag börjat ett rensa vår matkällare, otroligt rörigt där nere, men det blir ju ganska fort bättre när man börjar. Dock kom lillkatten och hjälpte mig genom att hoppa omkring och välta en glasvas så jag fick lite till att göra... Lilla busmisse. Chaplin heter han och han är nog den raraste goaste och snällaste katt jag någonsin har haft. Dock så har jag ju varit lyckligare än när han välte vasen. Men men. Bar ut grejer till stallet som så småningom ska iväg till returen. Skönt att få bort lite skräp. Jag är en sån otrolig liten samlare. Usch. 

Nej har egentligen inte så mycket att säga egentligen. 

Idag har jag kört en vecka på cambridge och vill ni ha en uppdatering på de tio kg jag skulle gå ner så är det nu. 

4,5 kg kvar... =) 

Ska nog köra ren kur tills nästa onsdag sen ska jag börja på kombinerad. Hoppas få bort dessa jäkla kg nu. Dock så är det ju egentligen mer jag vill gå ner, men men det kommer väl. Målet är som sagt att ha gått ner allt tills 22/6 då Selma blir ett år. Vill att vikten ska vara nere och stabil igen då... 
För en del av det jag gått ner nu har ju varit vatten och det kommer ju tillbaka sen så fort jag börjar äta, men jag ser det som om jag går ner två kg denna vecka så tar ju det ut vattenvikten och då har jag ju fortfarande bara 4,5 kg kvar.

Nej, intressantare än såhär blir det inte...

Ha en härlig dag!

 

Usch vilken helg!

Xerox fick troligtvis en hjärnblödning /tiaatack, ep-anfall eller liknande igår morse, han stod och såg jätteförvirrad ut vid trappen när vi skulle gå ner för att äta frukost. sen irrade han omkring, vägrade att gå ner och jag som inte fattade bättre, mer eller mindre tvingade ner honom för trappen, dock så försiktigt det går, men det är inte så lätt att ta ner en hund som väger lika mycket som en själv när han inte har koll på benen, hursom så tog vi oss ner till sist, då gick han rätt in i saker och ramlade och bara skakade för att han var så rädd. Då märkte vi att han var blind.
Han hade benen rätt ut och liksom höll balansen fast han låg ner. Vi ringde vetrinärakuten och skulle åka in direkt. Snabbpackade alla selmas grejer och innan vi ska åka så får jag lyftsläpa ner honom från yttertrappen för han ser verkligen ingenting.

Jag tänker att han ska få gå en liten promenad innan vi åker i varje fall och har koppel på och går upp på vägen bakom vårt hus, (tänker naturligtvis att det är sista gången han och jag någonsin går en promenad tillsammans, då jag är överygad om att vi kommer att vara tvungna att ta bort honom) Då märker jag plötsligt att han börjar bli piggare och lite mer lik sig själv och då vi kommer tillbaka till bilen springer han fram och pussar Selma i ansiktet, han som nyss inte kunde gå igenom en dörröppning... Han ser igen, vi går till trappen och han studsar upp som vanligt.. ( Ett äkta hallelujha moment) Sen var han  glad och nästan som vanligt-först var han lite speedad, men det tror jag var för att han själv var så lättad, han hade dock inte samma avståndsbedömmning och kroppskontroll som han hade innan, missbedömde avstånd då han skulle hoppa över saker och hamnade mitt i och så...

Vi ringde akutveterinären igen, men de sa att det inte var någon idé att komma in om symtomen var borta och att de inte hade ngn ögonspecialist på plats ej heller ngn  magnetröntgen då det var helg. Igår kväll förlorade han synen två eller tre ggr igen och idag har han förlorat synen en gång vad jag vet. Men han har legat och sovit en hel del så det kanske inte ens skulle ha märkts...

Har pratat med flera veterinärer och gillar inte att man inte kan få ngn hjälp bara för att det råkar vara helg...


Usch hemskt är vad det är, när man inte kan förklara för honom och ej heller hjälpa honom. När det har hänt så platslägger vi honom för att han inte ska gå in i saker och ramla. Imorgon skulle vi in med honom för då fanns det en ögonspecialist på plats, dock har Selma läkartid då som vi har väntat i över en månad på, så jag tror att det blir så att Ken åker med Xerox och jag med Selma... Vi får se hur det blir helt enkelt..


Usch. Deppig helg med tanke på det...

Idag var Jörgen m. familj här och hjälpte Ken fälla träd, mycket snällt. Anna erbjöd sig också att ta Selma om vi behövde trots att hon har två barn själv, varav en är dryga tre månader.. Jättesnällt! och det uppskattas mycket att man vet att man kan ringa om det kör ihop sig.

Mamma sa också att hon kunde ta Selma imorgon, men eftersom hon har läkarbesök kanske det är bättre att jag tar henne själv... Ken är iväg med kranbilen som han hade när han fällde träd så jag får prata ihop mig med honom när han kommer hem...

Hoppas att det blir en bättre vecka, att vi får reda på vad det är för fel på Xerox och att det går att behandla, medicinera eller operera.. Bara han blir bra igen..

Usch...

Jaja, ha en trevlig vecka allesammans...

En ny dag, underbart.

Igår var jag och Tessan och såg snabba cash, den var bra fast man såklart saknar en del från boken, men den var väldigt rå.. Usch, lite blödig jag... Och för alla som går och väntar över att få dregla över Joel Kinnaman så kan jag ju för min del bara beklaga, det är inte han som man tycker är het, utan helt klart Frank Wagner... =) Fast för den delen, vem tänder på brats överhuvudtaget?

Hursom, så var det en väldigt trevlig kväll.



Idag blir det ngt helt nytt, jag ska nämligen å seans, ingen aning om hur det går till eller egentligen vad det är, men jag åker med Sara så vi får väl se vad det är hon har dragit med mig på för ngt... =) Spännande ska det bli i varje fall.

Annars så hoppas jag att jag och Ken ska ta tag i trösklarna i köket, och när jag säger jag och Ken så menar jag ju att jag ska kunna motivera (tjata) honom till att börja idag, jag har ju hand om Selma under tiden... =)

Idag är jag inne på tredje dagen med ren kur. Ingen mat med andra ord, bara shakes eller soppor.. Väldigt sjukt egentligen.. =) Men det känns inte såå jobbigt faktiskt, det kommer kanske... Klarade ju biobesöket utan några större problem igår.. 

Haha, när filmen var slut så hade tessan halva sin godispåse kvar (och den var inte speciellt stor från början) Hon fick inte i sig hela och mådde lite illa av det... Vi är såååå olika, jag hade ätit upp den under reklamen och sedan varit arg på mig själv för att jag inte antingen köpt mer eller hushållt lite bättre... =) 
Önskar att jag också hade den kvalitéen att bara äta lite, men förhoppningsvis hamnar jag väl där till slut. Äta allt, men inte alltid. 

Nej nu ska jag gå upp och försöka väcka Ken lite fint... 

Ha en härlig Lördag! 

Det man inte kan...får man lära sig.

Haha, ser ni mitt tappra försök att göra min bloggdesign lite personligare? Detta var vad jag åstadkom. Men med en liten bebis i huset så har jag inte haft så mycket tid att sätta mig in i detta, men detta tog trots allt nästan 30 min att få till...
Så det här får duga sålänge.. =)

Ikväll blir det bio med Tessan förhoppningsvis, vi har inte kunnat boka några biljetter och det finns 60 platser kvar. Snabba cash är det som gäller. Ska bli riktigt riktigt roligt!

Idag har jag inte gjort så jättemycket, gått en promenad med Selma och Xerox, men det är väl ungefär det =)

Mamma var här en sväng och hälsade på och gav Selma en alla hjärtans dag present. En lyckoslant, ett sånt halsband har jag också ett som jag fick när jag var liten.. Jättefint.

Nej nu ska jag prata lite med min lilla familj innan jag ska börja göra mig i ordning och dricka sista shaken för idag...

Kvällens utmaning blir helt klart att sitta på bio brevid alla som äter och prasslar med godis och popcorn och själv få sitta och dricka lite vatten... Härligt.

Ha en härlig helg!

Skogspromenad med Selma, Xerox och Canon

Nu har vi precis kommit in från en skön promenad, och med precis menar jag 20 minuter sen, har hunnit lägga in alla bilder på datorn.. Dock blir det inte så bra för snön blir mörkare än den är, men jag ska införkaffa ett bildredigeringsprogram. Och då är jag övertygad om att det blir bra... =) Men än har jag inget sånt så här kommer lite halvbra bilder =)


Lilla snuttan gillar att åka pulka.

Sjukligt mycket snö, och här kommer en bild på fel ledd, det var längesen.. =)




Busvovve som hoppar omkring i hur mycket snö som helst...




Istappar utanför vårt fönster...


Ken var snäll och plogade skogsvägen bakom vårt hus till mig så där gick vi idag... Det var dock ett tag sen han plogade så det var väl en dm snö nu eller något sånt..


Dregelfia.


Mina tulpaner vissnade, men jag sparade lite av det som fortfarande var fräscht och satte i en ny vas.




Nya kökslampor...

Nej nu ska jag dricka lite mer vatten, har druckit två liter idag, och hur sjukt är inte det? Speciellt eftersom jag inte brukar dricka så mycket, men minst en liter till ska i...

Ha en trevlig kväll!

Okej, nya tag...testing testing...

Idag inleddes cambridgekuren. Hoppas att detta fungerar nu då. Kan tänka mig att man kommer att bli grymt hungrig faktiskt. Och hur jag ska få i  mig tre liter vatten dagligen är ett mysterium... Har fått i mig två dl nu kanske och det är ungefär så mycket som jag dricker på en dag... Är ingen storkonsument av dryck. 

Men men. Nu hoppas vi. Inledde morgonen med att dricka kakaopulver utblandat i vatten, mixade även i två isbitar. Det var helt okej. Inte det godaste jag druckit men inte alls lika äckligt som nutrilette.  Selma och jag sitter och leker med ett nalle phu aktivitetscenter samtidigt som biggest loser är på tv, mycket passande.

Elisabet Höglund har fått lämna förkväll. För mig är det helt okej, tyckte hon var dryg det jag sett av programmet, hon vill gärna framhäva sig själv och prata om sig själv även när hon intervjuar, vilket jag tycker kan bli rätt segt. Men hon har inte stört mig så att jag har brytt mig speciellt. Inte så att jag kollar så ofta heller för den delen, undrar vem som kommer ersätta.. 

Shit vad deltagarna har gått ner mycket i biggest loser, de har ju jättefina kroppar nu och jag kan tänka mig att deras hälsa är betydligt mycket bättre. Idag får de tävla i fat-suits som är anpassade efter hur mycket de vägde när de kom. Shit vad det ska väga mycket för dem nu...  Fatta att få på sig en 40 kgs dräkt och sen ska man ta sig så snabbt fram som möjligt. Shit vad jobbigt.. 

Nej nu ska jag leka vidare med Selma, Ha en fin dag! 

Det ska jag försöka ha, med diet och dansaerobicspass inbokat. En städvända och en promenad ska förhoppningsvis också hinnas med... 

Ciao


 

Andas...

Är helt klart underskattat.

Har egentligen inte så mycket att skriva om, gillar dock inte att mitt senaste inlägg ska vara ett sånt negativt inlägg, så just nu får ni en uppdatering om egentligen ingenting..

Idag var jag och Elin in till Sala för att prata med cambridgekonsulter. Så på torsdag så ska jag börja ren kur vilket innebär tre soppor eller shakes om dagen. Hoppas verkligen att de smakar okej, jag tror att det är enda chansen för mig att lyckas. Så hoppas hoppas hoppas. Vill så gärna gå ner de här tio kg och speciellt innan Selmas 1-årsdag då ska jag vara i någorlunda form, det är mitt mål i varje fall. Gärna innan det också såklart. Men jag hörde någonstans att efter 1 år har man inget att skylla på längre. Innan det så har graviditeten fortfarande påverkat och påverkar.

Imorgon blir det mammaträff hos Johanna i Heby, ska bli roligt att träffa alla mammor och bebisar igen. Var ju ett tag sen sist och de utvecklas ju så mycket och så fort. Ska bli roligt att se hur bebisarna är mot varandra nu. Dock blir det drygt framöver med dessa träffar eftersom vi äter lunch. Hur roligt är det då att själv sitta där med en shake och se alla de andra äta? Rätt värdelöst skulle jag tro. Samtidigt är det ju inte för alltid och vill man vara fin får man lida pin.. Så sa mamma jämt när man var liten och hon höll på med håret för jag var så håröm och tyckte jämt att hon var så hårdhänt..

Har varit på yogan idag. Jag älskar yogan, den är underbar.

Nej om jag skulle ta och surfa runt en liten stund till och sen hoppa i badet kanske. Har som mål att komma i säng före kl tolv..

Det här var väl ett spännande och givande inlägg?

Ha en skön dag/kväll/natt!

Fan Fan Fan FAN!

Jävla helvetes jävlar. Ibland är det skönt att svära.. vill ni ha ett exempel på när?
Jo tex när man kommer hem och det droppar vattnet från taket och man har en alldeles underbar jävla vattenskada.

Jag som har tyckt att det varit så skönt att vi nästan har varit klara, men nu är vi tillbaka hur många steg som helst..

Vi var hos Jonte och Elin på middag och när vi kom hem lite närmare klockan två sådär så ser jag två stora vattenpölar i hallen och att vattnet kommer från taket. Över hallen har vi en altan, går upp och tittar där, vi kan se att i fönsterfodret har det spruckit ut av att det rinner vatten, så hela ytterväggen är antagligen också fylld med vatten. Jag brukar inte gnälla på vädret för det är lite emot mina principer att lägga ner massor av energi på ngt man inte kan förändra. Men idag gör jag ett undantag. Jävla skitsnö.

Vi har funderat på att bygga ett rum där altanen är, och måste vi ända hålla på och riva och sådär så känns det ju bättre att göra det på en gång, men. (alltid ett men) då måste man ju först ansöka om bygglov, det kan ta mellan 3-6 månader att fixa. Jag tycker att kommungubbar känns som ett mycket byråkratiskt folkslag som säkert följer såna tidsangivelser och inte hastar i onödan.. Måste ringa på måndag morgon och Hoppas hoppas hoppas att de kan göra ett undantag och få till det fortare. Dock är det massa rappakalja som ska med i en sån ansökan, de lär vara exakta planritningar m.m

Det här kom verkligen olägligt, som om en vattenskada skulle kunna komma lägligt. Hoppas vi har en bra försäkring.

Återigen. Faaaan. och godnatt.

Lilla snuttan

Igår fick hon som sagt sprutan mot svininfluensa, och igår kväll fick hon feber, fick panodil och kunde till slut somna, jag passade på att bada och fastnade helt i min bok som jag läser, som vanligt. Halv två kom jag i varje fall i säng.. Selma var kinkig och halv tre fick hon en panodil till och kunde somna om. Ken var jättetrött imorse och ville inte hitta på någonting. Jag hade tänkt åka in till Sala och umgås med Malin och Tessan, men i samma stund som jag ringer för att säga att jag ska komma så känner jag bara hur trött jag är. Selma var också trött och kinkig (har haft feber hela dagen idag också) så det blev ju ett lite halvkonstigt samtal =) Jag visste inte vilken tid det var och de hade redan börjat bebisträffen och jag kände att jag inte orkade fixa i ordning vare sig mig eller Selma, + att hon ju var ganska trött. Så det blev en oerhört lugn och fruktansvärt tråkig dag. Jag brukar inte ha tråkigt, men idag har jag haft riktigt riktigt tråkigt. Men jag har ju bara mig själv att skylla.. Och lite på min tråkiga trötta sambo också... =)

Men såna dagar ska väl också vara bra att ha? Kommer dock inte på ngn anledning till varför just nu...

Men beroende på en sån intressant vardag som jag har haft blir detta inlägg därefter.. Vill ju att ni också ska få ha lite tråkigt, för det är ju bra på ngt vis.. =)

Nej om jag skulle ta och spela lite kort med Ken då. Helt slut egentligen, så det blir nog inte så många ggr skulle jag tro...

Sonatt sonott (så sa jag god natt sov gott när jag var liten... )

Dansaerobics

Idag var det dansaerobics och jag är riktigt nöjd med min prestation, visst det är inte super än, men det är helt okej och det duger bra för mig..  Efter det följde Elin och Mimmi med hit och tog en fika- mycket trevligt. Selma var vaken hon också... =)

Idag när Selma sov hade jag inget att göra och huuuur ofta händer det? Det har nog aldrig hänt. Så jäkla skönt. För igår så städade jag nedervåningen till 01 ungefär. 01:30 var jag i varje fall i säng. I morse så gick jag upp vid nio och så städade jag övervåningen och kl 10 vaknade snuttan och så gick vi upp. Jag är i fas med tvätt och allt annat. Sååå skönt. Visst, letar jag så finns det självklart lådor, och garderober jag skulle kunna rensa och dona med. Men jag är nöjd ett tag nu... 

Imorgon ska jag och Ken köpa in tillbehör för att fixa klart det sista i köket. Trösklar bl.a.  Ska bli så skönt när det blir klart. På lördag är det middag hemma hos Jonte och Elin-ngt jag verkligen ser fram emot. Dels är Elin duktig på att laga mat, blir alltid jättegott sen brukar vi alltid spela spel eller kort och det är också alltid roligt.  Ser verkligen fram emot! Finns det någon större lyx än att få äta hemlagat som någon annan har lagat =) Det är underbart!

På söndag så blir det babysim och sedan funderar vi på att bjuda hem mamma, pappa, farmor och farfar på lunch. Men mamma har varit sjuk så vi får se om vi gör det eller hur det blir. 

Idag var pappa här och var barnvakt till Selma, Mamma brukar ju vara det på torsdagar, men hon är som sagt lite krasslig. Det hade gått jättebra så det känns super, så att han kan ställa upp fler ggr om det skulle behövas. Selma blev vaccinerad mot nya influensan idag, lilla snuttan. Har varit så orolig och velig inför det där, men nu är det gjort i varje fall. 

Nej nu ska jag kolla klart på grannfejden (vilka rikspuckon man hittar i det programmet alltså) sen blir det ett långt skönt bad och lite läsning. 

Ha en skön kväll! 


Denna uppdatering har jag dragit mig för..


Så vi inleder med det jobbigaste ok?, inte ett enda kg. Så jäkla illa. Men men. Nu får jag väl stå still här ett tag.... Bara det inte blir för länge...

Idag har varit en lugn/tråkig dag hittills. Jag har sorterat och vikt tvätt, rensat ur garderoben lite grann (bara så länge som Selma tyckte det var roligt att titta på, vilket inte var så länge. Men jag ska fortsätta när hon somnar sen... =) 

Så har jag hunnit prata i telefon med Tessan och Sara...

Fast trots all klädhantering har det har ändå varit en väldigt skön dag. Nu ska jag äta lunch och sen blir det en promenad med Selma och Xerox... Här får ni en liten bilduppdatering.


Har en fin tulpanbukett på köksbordet, här är en detaljbild..


Världens gladaste lilla goding, i bakgrunden ser ni hoppgungan...


Snuttfis.

Det märks att jag har ett favoritobjekt när jag fotar va?


Den här kvällen var hon så trött, hon satt och väntade på att få gå och lägga sig, jag skulle bara plocka i diskmaskinen först och under den lilla tiden hann hon somna...





Jag är så glad att vi har snälla katter. Speciellt eftersom Selma har ett litet specialintresse, nämligen att dra i svansen... Chaplin passar på att gosa lite under tiden... 



Ha en trevlig dag!