Here we go...

Nu åker jag... Alltså precis just nu...  Ha några jättetrevliga veckor nu allesammans!!!

(jag har kommit på att det är bra att åka utomlands ibland, för man kommer verkligen på vad man har här hemma som man kommer sakna... =)

Många Stora  KRAMAR

Storstäd och packningspanik

Shit.. På torsdag åker vi. Jag har två miljoner saker att göra och extremt lite tid att göra dem på... Jag jobbar hela helgen nu och sen jobbar jag från måndag till tisdag kväll... Det jag har kvar att göra är ju att packa (den lilla detaljen) Fixa hundmat, åka till apoteket och fixa ett litet reseapotek. Ni vet plåster, desinfektionsservetter.... allt sånt där härligt nödvändigt.. . Sen har jag inte betalat räkningarna heller, Det är det första jag måste göra på måndag morgon... Ska även hinna med att leverera en hel del Mary Kay... All heder åt mig om jag hinner fixa allt detta...

Sen vill jag ju självklart ha städat och snyggt hemma också, delvis för att mamma ska springa hemma hos oss och mata katter och ta in post. Men sen är det ju så otroligt skönt att komma hem om det är fint också..  Men det återstår att se hur det blir...

Har precis storstädat på jobbet. Tänk om man hade haft tiden att gjort det för sig själv hemma... Hade inte varit helt fel. 

Men grejen är ju att när vi kommer hem så ska vi packa kläder och grejer och dagen efter har jag först en Mary Kay klass och sedan åker vi direkt upp till Orsa och spenderar två nätter där...  Så fullt upp,..

Men samtidigt så är jag nog utvilad då, efter två veckor i Indien utan några krav så tycker jag att jag borde vara det..

Lite orolig för min hälsa just nu dock. Har ett extremt lågt blodtryck (och jag vet att det är bättre än ett högt.. men helt bra är det inte..) Tror dock det beror på att jag börjar bli väldigt förkyld... Typiskt tills man ska iväg... Men men..

Vad gnällig jag är just nu känner jag..


Goa

Sådär nu blev jag genast lite gladare... =)

Och om ni vill bli lite gladare rekommenderar jag er att gå in på you tube och kolla på Björn Gustavsson i tips från coachen..

http://www.youtube.com/watch?v=cPuSB1WnEsc

Om inte länken fungerar så sök på Björn Gustavsson och kolla på när han spelar Brat..  Så jävla klockrent minspel.. Men kvalitén varierar, men både när han är brat och när han inte förstår någonting....så klockrent...


Sara det här är ngt för dig...=)
http://www.youtube.com/watch?v=fJx2AbSxgeg&feature=related


Här är ett litet klipp med Robert gustavsson också...
http://www.youtube.com/watch?v=CIVa5-7PBQs


Nej nu ska jag jobba vidare....  Ha en trevlig Söndagskväll...Och om vi inte hörs förrän jag åker så ha två trevliga veckor..

Kramar i massor!!!