Fjällen much?

Oj vad längesen det var jag skrev något här nu (förvånande öppningsreplik va?)
 
Det har ju såklart hänt sjukt mycket sen sist. MC-mässan var hur rolig som helst, men galet stressig. Det gick väldigt bra och det är något jag gärna skulle göra igen =)
 
Har skrivit så jäkla mycket skolarbeten nu så det var ju helt galet skönt att skriva här just nu, två så bara i den här meningen, jag får strunta i punkter och jag kan göra smileys lite överallt... FREEDOM ;) Haha. Det går bra med plugget men jag tycker att det är ganska stressande fortfarande, har väldigt svårt att få grepp om vilken nivå jag måste ligga på för att klara mig så jag pluggar lite för mycket tror jag, lär mig ju väldigt mycket också kanske, men det känns ändå som jag skulle vilja få en bättre balans. Det är lite för mycket prestationsprinsessa i mig dessvärre och jag har helt hopplöst svårt att inte alltid göra mitt allra allra bästa, borde försöka hitta slackern i mig.
 
På tal om den putsade tegelväggen där uppe så är putset nu borta. Jag och Elin gjorde en insats och tog några timmar från en fredagsmyskväll och fixade det där, det var ett typiskt infall. Detta är ju som vanligt allra härligast första slagen med hammaren då man ser hur mycket som försvinner och hur fort det går, tar ju dessvärre oftast inte lång tid innan det blir drygt vilket det blev även denna gång då det på två stora ställen hade använt något supermurbruk, det satt verkligen superhårt. Men nu är allt borta i varje fall, tyvärr är det samma på den här väggen att det är lite rödare på vissa ställen, måste klura ut hur jag ska få bort det...
Ställde dit en hylla för att dölja det stora röda partiet.
 
I övrigt så har vi varit ganska mycket i fjällen, Jag och Elin var upp till Orsa då det pågår storrenovering av källaren här hemma var det skönt att komma ifrån allt stök för en helg och göra något annat. Vi hade det mysigt men ganska intensivt. Jag lärde Selma åka skidor och Elin hängde med Levis under tiden, första dagen skulle jag vara lite ekonomisk och tänkte att jag ju inte behövde något liftkort då jag lika gärna kunde dra henne upp och springa ner för backen.. Hahaha... Bra konditionsträning i varje fall, men då jag sprang brevid liften upp höll jag på att dö av ansträngningen, ni vet att springa i riktigt stora vinterstövlar  och med termobrallor och vinterjacka uppför i snö och någon annan bestämmer farten....Behöver jag säga att jag dag två kostade på mig 250 kr för att åka skidor upp och ner med henne istället ;) Riktigt duktig hann hon bli i varje fall. Nästa säsong ska inledas med skidskola för hennes del och sen får jag väl börja försöka lära Levis då istället.
 
Min dator vägrar att vända vissa bilder av någon outgrundlig anledning. Här gosar Levis in sig hos Elin och den fina bebismagen.
 
Helgen efter så åkte vi upp till Särna med ett stort gäng på 14 pers för att fira Patriks 30-årsdag. Riktigt riktigt rolig helg med fullt ös. Var mycket roligt att åka skidor i Idre då det var längesen jag åkte någon annanstans än orsa, Hade en riktigt rolig partykväll med massa lekar och röj också, sånt är ju så sjukt kul.
 
 
 
Sen var det påsk och då åkte vi upp till Orsa igen tillsammans med Mamma och Pappa. Så himla mysigt att åka med sina föräldrar och bli lite omhändertagen och att någon annan fixar och donar så att traditionerna följs =) Pappa ritade bilder så att Selma och Levis fick leta efter påskägg som mamma fixat. Mamma fixade påskris som de fick hjälpa till att pynta också. Jag och Selma åkte skidor en förmiddag och sen åkte jag med pappa på eftermiddagen.
 
 
 
 
Här i veckan åkte vi hem till Tina för att titta på de fina fölen och barnen fick rida en sväng på Tärna till deras stora förtjusning, Världens snällaste häst enligt Selma =)
 
 
 
Världens finaste hund blev jättesjuk för en dryg vecka sen och vi fick åka i Ilfart till strömsholm, jag trodde verkligen att vi skulle behöva ta bort honom, men han har återhämtat sig fint och nu håller jag tummarna för att han fortsätter att må så här bra.
 
Idag kräksnöar det här hemma vilket väl i ärlighetens namn känns lite sådär, jag längtar efter våren nu, men det ska bli jättevarmt i början på veckan säger de så jag håller tummarna för att de stämmer, då är den här snön borta på ett litet kick.
 
Nu ska jag dra en liten röjarvända sen lär jag och barnen tänka ut något roligt att syssla med idag. Selma har varit sjuk i veckan så det har pysslats för fullt här hemma de senaste dagarna.
 
Ha det fint!