Mobil!#¤%***

Idag mina vänner ska jag göra ngt som jag verkligen tycker är jobbigt. Jag är en extremt vanemänniska och att bryta invanda rutiner är drygt. Idag ska jag byta mobilmärke. Min mobil ska in på reparation och då jag har en extramobil så ska jag byta till den. Detta är jobbigt för att (dagens I-lands problem) Jag kan inte menyn på den andra. Då jag skriver sms blir det fel, det blir punkter istället för mellanrum osv...  Jag har inte min musik på den mobilen, ej heller alla mina ringsignaler. Såna saker som gör att jag vet att det är just min mobil som ringer.

MEN fördel. ljudet försvinner inte varannan minut. Alla kort man tar blir inte hopplöst mörka eller hopplöst ljusa. Den hänger sig inte vilket gör att man kan lägga på då man vill.

Japp openminded, Nokia here I come.

Idag har varit en rätt skön dag. Den inleddes med kyrkis och sångstund sedan åkte jag hem och tänkte ta mig en välförtjänt tupplur, men tji fick jag för då kom Mamma, hon kom inte in (de har bytt lås och de var ju jäkligt effektiva då man inte ens kommer in med nyckel... =) Så först fikade vi och sedan gick hon upp och började tapetsera på vårt kontor/gästrum... Underbart, förhoppningsvis ska det bli klart i helgen, men det återstår att se.. Underbart att få piffa klart till första advent, fast jag tror inte jag hinner det, men i nästa vecka någon gång borde det vara färdigpiffat...

För några år sen kom jag över några gamla gymnastikskåp, tänkte försöka leta rätt på någon människa som kan lacka dem i vitt till mig, de är riktigt fina (tycker jag, Ken hatar dem....) Tänkte att jag skulle ha alla mary kay saker i dem, tror att det kan bli hur bra som helst...,

Igår var det inredningsparty här, jag handlade massor av fina saker som jag ska ta bilder på sen och visa er.. Nu får det dock vara slut på handlandet ett tag för min del, Här ska mognas och tänkas ekonomiskt.. (hoppas jag inte sagt detta förut...=) Sjävlklart ska jag handla, men måttligt och nödvändigt, det är tanken i varje fall...

Jag gillar Hemmapartyn, man får en chans att dra ihop massor av härliga människor, fika och shoppa... Super!


Nej nu ska jag gå upp och bada min lilla sötnos, hon sitter här och pratar.
Jag uppdaterar med lite kassa kort från min oerhört dumma mobil...

Over and out.

 


Lekdags...


Haha, hon ser smått besatt ut i sin gåstol... Hon hade  gått flera meter i den då Ken var hemma, dock ej då jag har sett, typiskt att man ska missa... Men men, hon gör det nog snart igen...,

Nya skor till Selma..



Nya tapeten, den är dock mer vit än på bilden...  och här på fel ledd, som vanligt...

**********************************************************************************************


Snart är det december =)

Underbart!! Idag gjorde jag klart 6 julklappar till. Jag är riktigt duktig och bra i fas nu. 12 stycken personer avklarade, saknas lite småsaker bara. Men i stort sett är de julklapparna klara.. Känns mycket bra!

Idag har varit en rätt lugn dag, var in till Sala och handlade lite. Har lekt lite med Selma. Dagen inleddes med en långpromenad med Jenny och Nilla, mycket välbehövligt. Har nu gått långpromenader tre dagar i rad. Igår avverkades 7 km, mycket nöjd med mig själv.

Jag längtar så tills jag får julpynta.. Ni anar inte.  Dock så är det så jobbigt när julen är slut, då är det verkligen antiklimax, då vill jag bara bära ut granen och plocka bort allt pynt och sen vill jag att det ska bli april. Januari och Februari är de värsta månaderna tycker jag. Så otroligt kalla och mörka.

Just nu spenderar jag kvällen framför idol med Ken. Vi har precis ätit varma mackor, mycket gott.  Testade att ge Selma en ny mat idag, och shit vad hon tyckte att det var äckligt. Lilla snuttan kräktes upp det, så sen gjorde jag i ordning gröt som vanligt. Undrar om hon ska växa upp enbart på gröt. Hon tycker ju inte om ngt annat.. Förhoppningsvis så kommer det väl.

Sen badade vi och det älskar hon verkligen. Så nu ser vi fram emot babysimmet på söndag ännu mer.

Nej nu ska jag titta på tv. Ha en härlig kväll!

Lite julinspiration...

















 Ni kan väl inte säga att ni inte är lite sugna nu?

Ha en trevlig helg!

Julkänslor

Jag gjorde världens finaste och längsta uppdatering igår. Publicerade den och ooops, allt försvann. Otroligt irriterande, det är ju inte så att man vill sätta sig och skriva exakt samma sak en gång till, speciellt inte när det var ganska mycket... 
 
Jaja, nu går jag vidare i livet....

Ni anar inte hur mycket jag längtar till julen. Jag har alltid älskat julen, men detta år känns det extra mycket, antar att det är för att lilla Selma är med =)  Jag längtar nästan på samma sätt som när man var liten, fast tiden går mycket fortare nu...

Jag ser fram emot att få jylpynta, att ta in en julgran, att slå in paket, att få göra Selma lite julfin, att få ge bort paket, att få vara hemma och mysa med familjen, äta allt gott som hör julen till. o.s.v o.s.v i all oändlighet =)

Detta år får vi också fira jul tre ggr och det är ju inte helt fel, Först med Sara, Jimmy, Kevin och Jack och sedan med min släkt, Vilket ska bli jättemysigt då vi är så många. På juldagen ska vi fira med Kens släkt...  Att man inte jobbar i jul är ju också en humörhöjare =)

Idag har vi varit på kyrkis och sjungit, Selma älskar verkligen det. hon sitter och sjunger med och är så glad så glad.. Idag var hon dock otroligt trött då hon inte hunnit sova ngt innan, hon ligger och sover på soffan nu, när hon vaknar ska vi ta och fixa till lite gröt.  Efter kyrkis så gick jag och Johanna en långpromenad med barnvagnarna och sedan fick jag lunch där..

På torsdag är det inredningsparty här. Har dock fått otroligt många avbok så vi får väl se hur många vi blir. Hoppas dock att jag kan få ihop ett gäng, många sjuka just nu.. 

I helgen var det middag och poker här. Shit vad roligt det var att spela poker igen, var riktigt längesen. Selma har ju fått in så bra rutiner nu så nu är det inget problem att träffas och spela lite kort.. Hoppas att det håller i sig.. 

Ikväll ska jag till Katta och äta tre-rätters.. Älskar denna tradition måste jag säga, hur bra som helst att få åka bort och lyxa till det lite då och då. Tjejsnack och desperate housewifes gör ju inte saken sämre heller måste jag säga =)  Ikväll är det till och med så lyxgt så jag blir upphämtad och hemskjutsad, kanske kan slinka ner ett glas vin också då... =)

Ha en härlig tisdagkväll! 

Jag är så nöjd, glad och tacksam

Palindrom som man inte tänker på... "ni talar bra latin"... Har aldrig tänkt på det. girig och naturrutan också sånt jag aldrig tänkt på.. De enda jag tänker på när jag hör det är anna och ola salo.. Men tänk vad man lär sig.. racecar är också ett sånt..  Spännande ämne va?

Idag har vi varit på kyrkis, är en sångpedagog (musikpedagog?) som kommer dit en gång i veckan och sjunger sånger som är lämpade för små barn. Selma älskade det verkligen, hon satt med stora ögon och tittade på och sjöng med. lilla snuttan, hon är så otroligt söt. Är så otroligt tacksam och glad att jag får uppleva alla hennes framsteg och alla små händelser. Allt är så underbart roligt. Men från och med nu så blir det till att försöka ta sig dit varje tisdag och lyssna, sjunga och klappa händerna.

Hon har ju börjat äta ganska mycket mat nu. Hon verkar dock ha ärvt Kens mod att smaka nya saker. Vilket innebär inte alls. Först åt vi potatis, det gick bra, sen palsternacka, även det gick bra. Sen var det dags för banan, och det var sådär. Efter det åt vi gröt Det tyckte hon var supergott, sedan var det dags för banangröt och det var även det supergott. Men här tog det liksom slut. Sen testade vi med morotsdryck, hur äckligt som helst såg hon ut att tycka. Och vatten smakar suspekt och konstigt (Om man tolkar hennes ansiktsuttryck.) Efter det var det potatis och majspuré, också äckligt. Päronpuré, vilket jag gav henne för jag verkligen ville att hon skulle få ngt gott, Det tyckte hon inte heller om. Idag fick hon plommon, men gissa...även det äckligt.

Men som sagt, det kanske bara är ovana, vi får väl testa vidare och nöta in dessa nya smaker. Men hon är rätt söt när hon inte tycker det är gott, skrynklar ihop hela sitt lilla ansikte i grimaser... Sötnos.

Efter kyrkis gick vi hem till Johanna där fick jag gå igenom alla Majas urväxta kläder och tro mig, jag kom hem med tre banankartonger.. Så nu har hon kläder fram tills hon är två år. =)

Selma kör yogaställningen "happy baby" eller dead bug som den också kallas, men jag föredrar det första namnet, för er som inte yogar kan jag berätta att det är när man ligger på rygg och håller i sina egna stortår. Medan hon gör det, pratar hon även med sig själv. (tre oktaver högre än normala människor samtalar =)


            
              happy baby                           eller                          dead bug?

Nu ska jag ta det rätt lugnt ikväll tror jag. Känner mig rätt trött faktiskt, känns som om det är fullt upp mest hela tiden. På lördag kommer Patrik, Julia, Maran och Jessica hit. Så då blir det middag och poker. Ska bli riktigt roligt.
Synd bara att vi rivit ur rummet där uppe, är ju saker överallt och maran har inte varit här på så länge så han vill nog säkert titta hur vi renoverat där uppe. Mitt i allt kaos, men sånt är livet. De håller på att renovera ett jättefint hus i Sigtuna så de vet ju hur det är.

Jag är riktigt nöjd med livet just nu, Min underbara familj, släkt och vänner och allt runt omkring mig. (I stort sett)

Tack!

gava.jpg



Förstasopran

Har nyss badat Selma, det är en upplevelse det.. Sex badankor En spalampa och en överlycklig Selma i en liten badbalja, Hon har pratat hela dagen, och jodå, hon har ärvt min ljuva stämma. Blir en förstasopran av henne också...

Just nu ligger hon brevid mig med grus i ögonen, få se om jag kan hålla henne vaken en stund till så ska hon få äta och sova sen..

Nu är jag vaccinerad i varje fall. Tyckte verkligen att jag läste på hur noga som helst och vägde för och nackdelar, pratade med människor som verkade insatta. Var riktigt nöjd med mitt val här. Går ut på aftonbladet och vad läser jag, att Danmark tydligen skrivit på avtal som gör så att de som producerar vaccinet inte behöver stå till svars för långsiktiga konsekvenser. Sverige vägrade svara på om de gällde dem också ( självklart gör det det) Det känns lite sämre måste jag säga. Jävla media.

Nu har selmas ögon slagit ihop, hon får nog vila en liten stund då =) Så trött mitt lilla hjärta.

Idag åt jag tvårätters till lunch och nu till middag så blir det trerätters. Det är lyx det. Lagade tvårätters bara för att Ken också skulle få det lite lyxigare..

Ikväll är det torsdagsklubb hos Elin. Jag gillar verkligen den här traditionen måste jag säga. Att varje vecka en vardag få äta trerätters och mysa med vänner.
Ikväll är även världens godaste alkoholfria mousserande vin på plats.. Yey =) Gott gott
Sen följer alla desperate housewifes så vi avslutar nog med att titta på det.. Då är vi helt knäpptysta i programmet (inte riktigt men det är nog vår målsättning =) Men i reklampauserna skulle ni höra oss, shit vad vi tjattrar.

Är det någon som har nå bra förslag på några roliga bloggar att följa? Jag gillar då det är lite blandat, gärna inredning från det egna hemmet.. Någon som har nå bra förslag? 

 Ha en skön tisdagskväll!


En skön och härlig dag helt enkelt..

Idag valde jag tapeter till datarummet och hör och häpna, det tog ca 15 min. Har aldrig gått så fort, har heller aldrig kollat på så några alternativ innan jag valde... Jag slog till bara och det gick fort. Anledningen var att jag skulle till Sara på lunch och det började bli ont om tid... Det var riktigt roligt att träffa henne då jag inte gjort det på x antal år. Det kändes inte nå konstigt att sitta och prata och det var roligt att bli lite uppdaterad. Vi pratade om att träffas snart igen och sjuga, vore riktigt roligt. Hoppas att det blir av.

Hursomhelst. Jag hoppas att tapeterna blir bra. Hade ju tänkt göra barnrum av det där om några år så då är det bra att det inte sitter världens mest dyra exklusiva tapeter därinne.

Läste saras blogg nyss och hon har börjat med julklapparna, Shit jag ligger verkligen efter när det gäller det, Men jag har en idé på de flesta i varje fall och det känns bra. Dock är det många jag inte har någon koll på alls och det känns mindre bra. Jag älskar att ge bort julklappar då jag tänkt till och känner mig riktigt nöjd med det jag valt... Inte lika roligt om man ger bort ngt man inte tänkt över så noga. Men Sara, du ger mig ångest när du är ute i så god tid. Sluta upp med det.

Imorgon hade det ju varit dags för babysim egentligen, men Selma känns fortfarande inte helt kry, så himla tråkigt för nu har vi missat två ggr i rad, till nästa vecka hoppas jag verkligen att vi är i form.

Nu har jag verkligen bestämt mig för att jag ska vaccinera mig. Ska hålla koll på när det går att vaccinera sig i Heby, ska jag släpa med mig Ken dit också så att vi verkligen får det gjort, man får nog tyvärr räkna med att ställa sig i kö.

Alla ni som gillar att umgås med mig och Selma, jag tycker absolut att ni också ska gå och vaccinera er, för man vet ju inte alls hur bra immunförsvar lilla snuttan får....  Fort det kan svänga eller hur? Här om dagen visste jag inte alls hur jag skulle göra och nu är jag helt plötsligt tvärsäker.

Nej nu ska jag gå upp och kolla på datarummet. Ken har precis målat klart och tänk så mycket finare allt blir då det blir vitt. Hoppas att jag kan få mamma att hjälpa till med slipningen och tapetseringen...
För tillfället har jag hennes lilla vovve rasken här, men han är ovanligt lugn idag, han har med sin lilla tygbur som han verkligen gillar att ligga i. Känns bra att han är förnöjd.

Ha en härlig lördagkväll!

I målartagen...

Vi håller på med datarummet nu, känns härligt för sen är det inte alltför mycket kvar. Bara källaren och badrummet uppe är kvar då, och sen gården då förstås... + att vi nog tänker bygga ut på övervåningen.. Okej det är kanske ganska mycket kvar, men oavsett så är det ett stort steg i rätt riktning. Efter detta lär vi göra klart pannrummet och sen börja barnsäkra vårt hus. Skulle tro att Selma kryper runt jul någongång och då vore det härligt om det var lite mer färdigt och barnsäkert.

Selma har somnat på soffan här, det var ju lite dumt eftersom hon brukar gå och lägga sig vid sju, men hon får väl sova en stund till, så ska hon få mat och så får hon lägga sig lite senare helt enkelt.
Idag fick hon gröt för första gången och det tyckte hon nog var godast hittills ( hon har ju bara smakat potatis, palsternacka och banan hittills så... )

Har bestämt mig för att jag ska vaccinera mig nu i varje fall. När det finns möjlighet, Heby skulle få 500 doser nästa vecka, har man tur kanske man kan få en av dem.

Imorgon ska jag iväg till en mycket gammal vän, vi satt ihop i stort sett hela gymnasiet och kallade varann för symbios 1 och 2 för vi satt verkligen ihop, efter gymnasiet gled vi isär och jag har inte träffat henne speciellt många ggr sen dess, hon har en son som är tre år och väntar barn som beräknas komma i februari, ska hem till henne imorgon och äta lunch. Ska bli jättekul att träffa henne det var ju som sagt evigheters evigheter sen... =)

På söndag ska jag på ljusparty och i övrigt är det bara renovering som gäller. Ska verkligen anstränga mig för att lägga golv på ett bra sätt för jag har lovat att hjälpa Elin lägga golv i hennes sovrum och hall..

Har ju lagt golv med Ken förut, men då är det ju oftast han som måttar och sågar så jag måste försöka göra det själv nu så att jag vet att jag kan.

Nej om man skulle väcka Selma lite kanske så inte alla rutiner blir helt fel...

Ha en härlig helg allesammans!

Ambivalent...

Ta vaccinet, inte ta vaccinet, ta vaccinet, inte ta vaccinet.. Sådär håller jag på..

Finns ju både fördelar och nackdelar oavsett vad man väljer och jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag ska välja...

Såg någonstans att inkubationstiden kunde vara 10 dagar och då kan man ju smitta och bli smittad hur som helst utan att ha en aning om det...

Men fy vad  jobbigt det är att inte ha bestämt sig. Vore lättare om det antingen redan var gjort eller att vaccinet var helt slut och det inte fanns en möjlighet...

Man vill ju skydda Selma, för egen del har jag inte varit speciellt orolig, men för hennes skull...  Men samtidigt är det ju så att där jag är där är hon, om jag vaccinerar mig så är jag bara skyddad till 80 % och de vet inte hur stort skyddet blir för henne, de tror att hon blir lite skyddad.. Men allt känns ganska osäkert, de vet inte så mycket när man frågar tycker jag..

Dock när man läser om dess biverkningar på fass så verkar det ju inte så jäkla farligt.. Men, läkemedelsverket har ju nu börjat samla in mer info om biverkningar så det känns ju som om listan på fass kanske inte är fullständig..

Samtidigt om jag tar det och ammar henne och det visar sig om några år att hon utvecklar någon sjukdom eller så, så skulle man ju verkligen ångra sig...

Som sagt ambivalent så det heter duga...
Vill inte tänka på det överhuvudtaget.

Såna här ggr är internet ganska värdelöst, för det är svårt att hitta information som känns saklig och relevant samt byggda på fakta, man hittar de mest fantastiska konspirationsteorierna och länkar till mer eller mindre galna läkare och vetenskapsmän... Drygt.
 
Idag var det bebisträff här, mycket trevligt och snart ska jag ge mig iväg till Heby på trerätters middag hos Tina, inte helt fel.  Är riktigt hungrig faktiskt.

Om någon känner att de är otroligt insatta i ämnet så kan ni väl lämna en kommentar? 
För om ni inte har märkt det en så velar jag otroligt,  Har skjutit upp beslutet och tänkt att media överdriver så himla mycket och att detta inte är värre än en vanlig influensa och för den har jag ju aldrig vaccinerat mig, men då har jag ju heller inte haft Selma...

Nej nu ska jag ta och fixa till mig lite innan jag ska åka..
Ha en härlig Greys anatomy-kväll! 

Vissa är smarta...Andra inte.

Läste ett "underbart" citat nyss... Detta kommer från en åklagare.

"När man säger våldtäkt tänker man mest på riktigt ruggiga våldtäkter. Men tar man en man och en kvinna som känner varandra och kvinnan säger att hon inte har lust idag, men mannen kör ändå. Visst är det oschysst, men kanske inte värt två års fängelse. Det liknar mer en ordningsförseelse."

Hur tänkte han när han sa detta? Roligt i detta skulle vara om han hade en bögkompis som han kände och hans kompis kände för att "våldta" honom lite.. Undrar om han bara skulle känna att det var en liten ordningsförseelse då. Idiot. Helt sinnessjukt. 

Just nu tittar jag på Ullared, i brist på annat. Är glad att det är Raw och inte roast ikväll. Roast på Berns var verkligen sjukligt dåligt det sista avsnittet... 

Shit vad jag längtar tills nästa gång jag åker till Ullared, jag tycker verkligen att det är otroligt roligt. Tänkte att vi skulle åka dit i vår och att Selma skulle få vara hos mamma och pappa....  Men bara tanken på att lämna henne ifrån sig känns riktig jobbig faktiskt. 

Tänkte att mamma skulle få vara lite barnvakt en liten stund den här månaden, tänkte boka in en massage för min stackars rygg och då kan jag möta upp mamma i Sala så kan hon gå runt med Selma en timme... Det skulle säkert fungera bra. 

Imorgon är det tjejkväll på Badhuset i Sala så då ska jag och Malin dit. 

På onsdag är det mamma,bebis träff här... 

Idag införskaffade jag ngt som jag tittat efter länge....
 

En sån här pryder mitt kök nu, hade en föregångare till den, men det känns som den har utvecklats en del. Känns som rätt bra att ha och bara kunna dra fram lite fort så kan man storstäda med den andra en gång i veckan eller ngt..

Nej, nu ska jag sysselsätta mig med ngt annat. Ha en skön kväll!

Kan själv... (det är jag och alla andra treåringar)

Hahaha.. Idag har varit en skön, men otroligt konstig jäkla dag. Det började med att jag frågade Ken om inte han skulle gå upp och börja regla väggen i datarummet, han svarade att han tänkte ha hand om pluttan idag så kunde jag regla istället, eller var det ett problem? (han vet mycket väl att en av de få saker jag inte kan är att regla upp väggar, han vet även att jag är sjukligt stolt) Så mycket riktigt. Självklart svarar jag att jag kan göra det inga problem.. (tänker dock att han kommer att stoppa mig snart eftersom han vet att det är en svår vägg..)

För att förklara lite närmare så har vi byggt igen en gammal dörr och det är i ett hörn det ska reglas och det är ett riktigt ihopplock på andra sidan där det är brädor och inget gips och det är riktigt krångligt och ojämnt i det där jäkla hörnet.... jaja hursomhelst..

Jag går upp dit och känner mig som en riktig bimbo, plockar runt lite bland verktygen och mäter lite och så...
Men jag har ju sett hur Ken gör, man sågar en regel som är exakt och sen slår man liksom in den tills den sitter rakt och sen skråspikar man... Okej. Mätte ut exakt och gick ut i garaget, tänker när jag går ner och Ken frågar mig vad jag ska göra och jag säger att jag ska gå ut i garaget och såga till en regel, att nu måste han ju stoppa mig, jag ska använda klingan och det är ju närmast livsfarligt, men han säger bara Okej, och jag tänker inte ge mig..

Går ut i garaget och lyftar upp klingan på ett sågbord lyfter ner en regel och mäter ut och ritar en rak vinkel med vinkeljärnet.. Känner mig stolt och lite livrädd då jag startar klingan.. Sågar av min regel, vilken blir perfekt.

Mamma ringer medan jag är i garaget och gillar situationen (Hon är lika envis och stolt hon) frågar om jag vill ha experttips av min far. Men nej. här ska inte fuskas...

Bär in min regel mäkta stolt, Ken säger inte ett ord om saken.. Går upp och ser om den passar, och jodå, den passar perfekt, börjar slå in den på plats... Börjar fundera, kommer fram till att jag inte har en aning om hur långt in den ska sitta, eftersom det ska på både OSB och gipsskiva på den där sen, Då det inte är det i väggen den lappar emot så vet jag inte exakt hur det ska göra... jävlar. Sväljer lite av min stolthet och ropar upp Ken, säger att jag bara måste fråga en sak (vilket ju faktiskt är att förlora... Attans.)  Han kommer upp och säger att det är lika bra att han gör det och sen tar han över. Och inte mig emot eftersom jag ärligt talat inte hade en aning om vad jag höll på med.. Men jag är ändå nöjd med det lilla jag åstadkom.

Nu är jag dock lite ledsen för er skull då jag berättat en bygghistoria.. Sådana är ju sällan särskillt intressanta..

jaja hursomhelst. Nu är datarummet igång och nästa helg hoppas jag att vi kan göra klart det. Ken måste ju hinna fixa klart vårt pannrum också, om han inte ska överlåta det på mig för jag kan ju nästan allt... =) hahaha...

Allvarligt talat tror jag att jag skulle kunna regla upp en helt ny vägg, det borde ju inte vara så svårt.. Eller? Det är väl bara se till att det blir rakt. och skruva OSB och gips kan jag ju. Lägga golv kan jag. Tapetsera har mamma lärt mig, det överlåter jag dock helst till henne så att man inte ser skarverna. Måla kan jag också.. Snart värsta hemmafixaren av mig ju....

Lillan är trött av sin feber så hon ligger och sover och istället för att mäta, såga, regla så sitter jag här. Tänker man så så förlorade ju faktiskt Ken. Men allvarligt talat så tycker jag det är roligt att hålla på. Annars vore vi nog inte inne på vårt andra renoveringsobjekt till hus. Ken tycker inte att det är riktigt lika roligt tror jag... Men jag har alltid älskat att snickra. Då jag var liten var höjdpunkten då man fick en planka och spik av pappa och fick sitta och spika i den.

Jag och en kompis försökte oss även på att bygga en koja, dock i grannarnas träd. Inte populärt att spika i dem kan jag säga..=)

Idag skulle det egentligen ha varit babysim, men då lillan är dålig så blev det inget. Synd för det är faktiskt riktigt riktigt mysigt. Dock hade vi världens sovmorgon istället och det händer ju inte så ofta direkt.

Ibland är jag så ruskigt jäkla envis så det är sjukligt och faktiskt ganska dumt. Men samtidigt så lär man sig ju rätt mycket om man inte ger upp också.

Resten av dagen blir nog väldigt lugn för mig. Ska damma lite (det är ngt jag tyvärr kan.) det är bland det tråkigaste jag vet. Speciellt när vi håller på och renoverar någonstans för det blir ju dammigt direkt.

Men på onsdag är det bebisträff här och då måste det ju vara någorlunda städat.

Skruttan är så söt just nu för hon håller på att försöka krypa, hon skjuter upp rumpan i vädret och sen tar hon i allt hon har för att komma framåt, benen går som små trummpinnar, hon håller ju upp huvudet, men bröstkorgen lämnar aldrig marken, sen blir hon jättearg och tokgråter när det inte går och hon inte orkar längre.. (Inte helt olikt mig när jag ska göra armhävningar faktiskt..=)

Nej nu ska jag snusa lite på henne innan jag gör ngt vettigt.  Ha en härlig söndag!