Trött, men glad =)

Kommer lite bilder igen. Har levis i famnen och sitter och väntar på en föreläsning som ska laddas upp och tänkte uppdatera lite här under tiden... =)




Lilla levis myser hos Elin, avslappnad var bara förnamnet.:) Han har börjat le nu också, lillfisen... <3 




Selma har fått sin lilla plastpool påfylld med vatten och det finns ju inget roligare än att leka och bada i det tycker hon.


Lillskrutt

Selma tittar på kosläppet från pappas axlar..


Kossor är väl fina? De ser så otroligt snälla ut...




Selmatuffisen red på en liten häst som hette pralin.


Kosläpp. tur att inte elen var på =)

Den här helgen har varit väldigt rolig men fullbokad. I lördags var vi till Ösby då det var kosläpp där, vi tittade på kossor och Selma fick rida och titta på alla deras fåglar också. Idag så gick jag upp strax efter sex, lagom lockande då jag blir väckt minst fyra ggr på en natt men men. Tog med mig Selma in till Sala och sminkade Tessan, sen lämnade jag Selma där och åkte till mimis jobb och sminkade två till som skulle vara hennes modeller idag. sedan tillbaka till Tessan igen och bättrade på det sista samt hämtade upp Selma och åkte på babysim (minisim kanske det heter nuförtiden...hursomhelst) Simmet gick kanonbra, hon är så duktig, hoppar från kanten och åker rutschkana på magen och dyker ner i vattnet med huvudet före, en riktig liten tuffing.

Efter simmet så åkte jag hem och förberedde maten och torkade golven och strax efter ett kom Jenny, Jocke och barnen hit. Då åt vi grillat och pratade medan barnen lekte i sandlådan. En mycket trevlig och intensiv dag. Nu har Selma gått och lagt sig och jag ska plugga lite. Föreläsningarna laddas dock upp så otroligt segt, men nu kan jag nog börja lyssna i varje fall. Ha en skön söndagkväll!!