Storasyster

Idag inleddes dagen riktigt segt. Jag och Selma gick upp, hon fick frukost och vi lekte en stund, sen väckte vi Ken som gjorde havregrynsgröt som vi åt till frukost. Han åkte sedan och jobbade och vädret var ju mindre underbart så Selma och jag fick roa oss inne, vilket ledde till att jag blev sjukt seg.

Sara ringde och frågade om vi inte skulle följa med till busborgen, var väl inte så jätteladdad, men blev mycket piggare då jag väl kom iväg. Jag, Sara, Jimmy, Jack, Kevin och Selma åkte dit. Selma stortrivdes och donade runt med alla saker. Lite farligt dock att det är så många stora barn i den lilla hörnan, de tar ju inte så bra hänsyn och förstår inte att de mindre barnen är ganska ömtåliga... Det gick dock bra och jag fick en komplimang (?) idag, vet inte hur gammal flickan var men runt tio någonting...

Sara var med Selma och jag skulle följa med Kevin runt i banan en sväng. Då vi är på väg upp i ett torn så frågar en tjej om jag är storaryster, jag svarar bara lite kort nej för jag har fullt upp att hänga med Kevin, hon frågar då; Vad är du då? Jag svarar att jag är mamma till den lilla tjejen i rosa där (och pekar på Selma) Hon säger; Du ser mer ut som en storasyster.

Och jag vet inte, men jag tar det som en komplimang, att jag ser ung och fräsch ut. Hon kanske bara inte var van med vuxna som också skulle krångla sig igenom alla tunnlar och grejer...  Men jag väljer att tolka det ytligt... =)

Sen släppte vi av Jimmy i Sala och åkte hit och åt korvstroganoff och ris som Ken lagade till. Nu är jag verkligen helt slut... Väntar på att vi ska få varmvatten så att jag kan ta ett långt bad. Håller på att läsa hypnotisören och den är grymt bra, svår att lägga ifrån sig dock, somnade inte förrän vid två inatt.... Det startade med att jag bara skulle läsa ett kapitel...



Ha en skön söndagkväll allesammans!

Long time no update

Hemma igen, eftersom jag är så sjukt dålig på att uppdatera kan jag informera er om att jag i onsdags natt åkte till Ullared, var en ganska hektisk dag till att börja med. Först mammaträff hos Maria i deras nya hus (Vilket var sjukt fint för övrigt) Efter det så var det all packning och förberedelse, städa ur bilen lära sig hur kärran fungerade m.m Sedan var det andra gången på magdansen. Så sjukt roligt!  Då jag kom hem ifrån det tog jag en snabbdusch (Det går verkligen fort då vattnet inte ens kommer upp i 30 grader...) Sen så sov jag en timme och sen åkte jag iväg. In till Sala och tankade bilen. Hämtade upp Malin och Tessan och vi styrde vår väg mot Ullared. Resan gick otroligt fort. Så fort som den bara kan gå när man hela tiden har massor att prata om, det kändes inte långt. Vi kom dit ca halv åtta på morgonen. Sedan kan ni ju gissa hur dagen såg ut, eller?

SHOPPING; SHOPPING; SHOPPING.... =)

Underbart roligt, Sedan hade i fixat stuga att sova i, som låg hur nära som helst så det var oerhört smidigt. På kvällen drack vi lite vin och fixade naglarna, ni vet sådant som inte småbarnsmammor har tid med i vanliga fall... eller tid och tid, inte prioriterar kanske man ska säga.

Igår var vi i varje fall tillbaka igen. När vi var i Askersund på väg hem så var det världens jäkla oväder. Det blixtrade och spöregnade ngt helt enormt. Såg i tidningen idag att ett hus i Askersund blivit träffat av blixten och brunnit ner igår.

Har hittat hur mycket grejer som helst och Selma är ett antal saker rikare idag =) Alla hennes ettårspresenter är fixade nu också.

Idag har vi varit ut till campingen och hängt där ett tag.. Skönt att vara ute lite, och jag är faktiskt med mina egna mått mätt riktgt solbränd för att vara såhär tidigt på året... Hoppas det underbara vädret håller i sig.

Kvällen idag avslutade jag med att klippa vår gräsmatta, den är verkligen sjukt stor. Ken håller på att sätta dörrfoder i köket och på toan nu, så skönt att det blir gjort.. Sen är det bara några lister kvar så är nedervåningen klar.

Vilken otroligt intressant uppdatering det här blir känner jag =) Grattis.

Selma gick tio steg själv idag.. Fast hon visste nog inte om det själv för jag gick bakom så det gick av bara farten, hon börjar bli riktigt duktig. Hon klättrar upp i sin gåvagn och står i den och rycker allt hon har i handtaget så att hon gungar fram och tillbaka... Hon klättrar även upp på sin bil och står upp och böjer sig fram och håller i ratten. Inte rädd för mycket hon heller... Lilla gullgumman.
Igår när jag kom hem stod hon på trappen, ropade hej tätt följt av ett mamamamamama... =) Hon riktigt studsade på stället och det kändes så otroligt bra.

Nej nu ska jag nog städa lite. Dammsög och torkade golven i morse, men nu ska jag nog plocka lite och flytta om lite. Är inte så nöjd med hur mina saker står...  Riktigt tjejproblem.

Imorgon är det babysim igen. Kul! (Och praktiskt att få duscha i en varm dusch... )

Ha en härlig helg!!!!


Bilder från bröllopet

Selma ligger och sover och har gjort det en timme nu, otroligt ovanligt faktiskt. Jag har fått en del gjort så det är skönt... Tänkte bara uppdatera en snabbis och visa några bilder från bröllopet

 
Johan och Jenny utanför kyrkan


Jennys systras som showade som herreys, i gyllene skor såklart =)



Lokalen som vi var i och som de hade pyntat och gjort så otroligt vacker.

Bröllopet var väldigt vackert och festen var otroligt rolig, härliga människor, bra band, mycket dans, otroligt vackra tal och en härlig stämmning överlag. Fyra kom vi hem i lördagsmorse efter att vi hade skjutsat brudparet till Sätrabrunn. 

Lady gaga var otroligt bra och jag är så glad att jag åkte dit och såg henne live. Ser med spänning fram emot nästa skiva.

Idag blir det i allmänhet en rätt lugn dag, jag hade tänkt att jag och Selma skulle ha testat att cykla men det regnar här så det blir nog inget av med det. Vi ska nog ta oss till Heby en sväng och handla det är dagens stora projekt... Ja ni hör ju redan där.. =)
Imorgon är min tanke att jag ska bjuda hit Tessan och Malin på brunch, vi får se om de kan då, ska väl skicka iväg ett mess snart. Vi ska nämligen iväg till Ullared nästa Torsdag, det ska shoppas och sovas ostört... =)

Snart hoppas jag att jag och Ken kan låna hem en grävmaskin och börja med trädgården också, men vi får väl se när det blir av, känns som det är ganska mycket mest hela tiden.

På torsdag kommer Jenny, Jocke, Alicia och Emma hit (med tillhörande hundar också såklart.) Då blir det middag, promenad och kanske lite spel, får väl se hur barnen tycker vi ska lägga upp kvällen.. =) Det ska bli väldigt roligt i varje fall. Har inte setts sen Alicia och Selma var ett halvår tror jag så det var ju ett tag sen.. =)

Nej om jag skulle ta och ringa svägerskan och uppdatera mig lite kanske.

Ha en skön måndag allesammans!

Blomster och krukor

Har det sysslats med ikväll.. Mycket roligt. Älskar att få lite utlopp för min kreativa sida, oavsett om det är smyckestillverkning, blomsterkurs, fotografering, outfitsfixande (kläder make up, hår o.s.v) decoupage, duka fint, dekorera cupcakes... ja vad som helst som är kreativt egentligen. Älskart =)

Idag var det mammaträff hos Jessica, mycket trevligt. Dagarna går fort när man åker bort och Selma är så lätt att ha att göra med när det händer saker. Då hon får träffa människor och vara i andra miljöer (än hemma...=)
Vi har haft en fantastiskt bra dag. Imorgon är det mammaträff med Malin och Tessan, ska bli mycket trevligt. mamma/barn-träff kanske jag ska skriva för den delen, Meja, Melvin och Selma är ju också med =)

Ska inte skriva så långt, tänkte jag skulle komma i säng före tolv idag det vore otroligt ovanligt för att vara mig. Ska visa er lite bilder och sen ska jag hänga en tvätt, men sen så... Kanske kan klockan vara några minuter i... =)

 
Här är en blomma som ska stå på trappen, är mycket större än vad den ser ut på kortet... Får ta kort sen när den är på plats...


Imorgon får jag försöka plocka lite och ställa allt där det ska vara... Älskar att fixa till då man har ngt nytt...  Imorgon kväll ska jag skjutsa Mamma och Pappa till Uppsala de ska på vinprovningen de fick i present av oss.. Ngn som har ngt bra förslag på hur jag fördriver tiden i Uppsala mellan halv sju och åtta imorgon kväll?




Gjorde en "familjeblomma" och satte på bordet, allas bokstäver är med.. Blev inte så bra på kort den heller.. Får knäppa om dessa kort...

Gjorde en till, men det är en present så jag kan inte lägga upp kort på den just nu..



Gjorde en liknande den jag fick av Tessan då jag fyllde år, ska stå på nya bänken uppe i hallen, tror de kommer göra sig bra där..

Det händer mycket roligt den här veckan, på fredag är det lady gaga och på lördag är det bröllop... Iiiih vad roligt!!!

Ha en underbar vecka allesammans!

Valborg!!

Hade en mycket trevlig och familjevänlig valborg igår. Tog en långpromenad med Xerox och Selma på dagen och sen sov jag och Selma en timme på soffan. Mamma kom över på en fika och Elin kom över en sväng. På kvällen var det middag hos Tessan och Henrik. Maten var som vanligt otroligt god. Trerätters hade vi turen att bli bjudna på. Vi åt förrätt och varmrätt, och tog oss sedan en promenad ner på stan och tittade på raggarbilar, Ken föreläste om modellerna och jag kunde sticka in en väl övervägd färganalys ibland. ;) 
Selma påbylsad inför promenad och utomhussovning...


Världens bästa Tessan


Papporna som Douglas så sött kallade dem =)

Världens sötaste lilla Douglas

Och Ja, tycker man att jag överanvänder ordet världens så är det nog en mycket korrekt analys =)

Det enda negativa igår var att vi fick punka på vår vagn och att det blev sent, men att det blir sent är väl egentligen bara ett tecken på att man har roligt så det var nog positivt ändå trots allt. Är dock rätt trött idag, Ken fick sovmorgon av oss.

Då vi kom tillbaka från promenaden åt vi efterrätt och sedan spelade vi spel. Mycket trevligt. Tack Tessan m. Familj för en väldigt trevlig kväll!!

Idag är min förhoppning att jag ska umgås lite med Elin, vet dock inte riktigt hur hennes schema ser ut, men vi skulle höras under förmiddagen...

Min lilla sötstrumpa Selma är för tillfället högt och lågt och överallt. Hon reser sig upp och går med hjälp av allt. Hon går med hjälp av sin gåstol och skjuter den framför sig... och annars är det möbler. Det går så sjukt fort allting... Hon har en vilja av stål så jag tror att det blir till att rensa allt som hon vill slita och dra i (där jag inte riktigt är överens om sakernas användningsområden....=)

Och om ngn undrar så var OS i Stockholm 1912. (ett årtal jag kom på i bilen hem faktiskt... =)

Nej nu ska jag underhålla Selma....

Ha en trevlig dag allesammans!