Får gå fort

detta inlägg då jag har lite att fixa med... Goa Elin kommer hit och ska kolla på desperate och då tänkte jag att jag skulle vara klar med plockandet. Men det är ganska okej så det kommer gå fort, lär dock äta lite snart också.

Idag har varit en riktigt riktigt lugn dag, Levis var lite halvhängig och Selma hostade lite i natt så hon fick vara hemma, sedan har vi gosat och myst i soffan och tagit det lugnt. Mamma var snäll och handlade lite åt mig och när hon var här passade Selma på att fråga om inte hon fick följa med hem till dem, vilket hon självklart fick så sedan var hon där och lekte hela eftermiddagen kvällen vilket var superbra då jag inte ville släpa ut Levis.

Jag hann till och med titta på en film idag medan barnen sov, inte ofta jag gör sånt, men idag gjorde jag i ordning en kopp te, i en av mina nya fina muggar drog på mig en filt och mös ner mig i soffan, förstår inte varför jag inte gör sånt oftare....


Nej nu ska jag gå ner och äta lite, först lite bilder dock



Elin visade att brottarmusklerna finns kvar och lyfte upp Anna

Bara för att showa lite extra så fick Malin hoppa upp också. Inte illa inte illa... Anna ser smått nervös ut medan Malin ser trygg ut. Härlig inställning!

Jag vet verkligen inte vad vi gör på den här bilden, och jag vet definitivt inte vart Julias hand är på väg, alla har dock koll på den...


Och här avslutar jag med ett fint kort, Dock kunde jag ha gått mer all in, det ser jag det. I jämförelse med hur jag kan se ut så är jag riktigt vacker på den här bilden... Ehm och ändå är jag inte allt för fager, Ja ni förstår ju hur det kan vara då..

Nej nu ska jag fixa det sista innan Elin kommer, blir bara vi ( Fast det är å andra sidan inte så bara) Annapanna har ju flyttat till Dubai nu, Jag kommer sakna henne massor.. Men men, jag får lära mig Skype och hålla kontakt med henne så.

Ha en härlig tisdagkväll nu kära vänner, Puss!


tråkdagar går bort.

Oj vad mycket som hänt sen sist, nu igen. =)

Vart var vi? just ja, Orsa.

Orsa var helt otroligt roligt, jag hade höga förväntningar och det blev roligare ändå. Så himla bra gäng. Det är ovanligt att man kan dra ihop ett gäng tjejer och att alla kan skoja skratta och ha roligt tillsammans, att ingen blir trött eller sur eller tycker lite mindre om någon annan eller ngt sånt. Vi hade verkligen så jäkla roligt. ´

Shopping på outleten på väg upp, sedan kvällsfika följt av bastubad och mys. På Fredagen åkte vi skidor och var på afterski för att sedan fräscha till sig och gå upp och äta sjurätters vid toppstugan, jag höll på att dö så mätt blev jag, herrrrrrrrrrrrreeegud (som björn ranelid skulle ha sagt) Tina bad om soppåsar så på vägen hem åkte vi ner i backen, gick långsammare än väntat, men det gick.

På lördagen tog ett gäng sovmorgon och ett gäng en promenad, ni kan väl gissa vilket gäng jag tillhörde???

Allvarligt talat tror jag majoriteten gissade på sovmorgon, men icke, för mig var det sovmorgon varje dag då vi gick upp någonstans mellan 8-9, glassigt värre =)

Sedan satt vi ute i solen och myste en stund innan det var dags att laga lunch och säga hejdå till ett gäng. Jag och Julia åkte lite längd och sedan begav sig gäng nummer två ner till afterskin igen, Jag och Elin bjöd till och med de andra afterski deltagarna på en första klassens bugg (Ja, bokstavligt talat buggande vi nog ungefär som förstaklassare =)
Sedan förberedde vi för tacos och gick sedan för att åka pulka i en röd backe, skräckblandad förtjusning för min del för det gick sjukt fort, sedan var det bastu, tacos och melodifestivalfinal. Så jäkla härlig helg, Söndagen var det frukost, städ och hemresa, men det var verkligen sjukt kul.

Och så roligt som det var borta så mysigt var det sedan att komma hem, jag lät packningen stå och gick ut och lekte med barnen, Selma blev verkligen överlycklig då hon såg mig och stod i fönstret och bara skrek av förtjusning, sånt är bra för själen... =) Levis såg ut som om jag bara varit ut och hämtat något ur bilen och kommit in igen, han är alltid glad att se mig men det var ingen extraordinär reaktion där inte.

På onsdagen fyllde jag år och då kom underbara Elin, Anna, Malin och Tina och firade mig på kvällen, vi fikade lite och kollade på Greys, Elin kom lite tidigare till Selmas stora förtjusning så hon hann få lite lektid. Jag fick otroligt fina presenter och blommor och är så tacksam för de otroligt fina vänner jag har. Mamma var förbi på dagen och firade mig hon också fick fina presenter och blommor från henne och pappa också.

Ken slog på stort och köpte en ny bil, (någon som är förvånad? ;) Så nu har jag och barnen en jättefin bil att åka omkring i som jag verkligen älskar och som kommer ta sig upp till stugan i Orsa utan problem. Av honom fick jag också klädshoppingen på väg upp till Orsa och fina tulpaner.  Alltså jag FICK inte en ny bil, utan den är Kens, det är dock mest jag som använder den.

Annars har det väl inte hänt så mycket tror jag. Igår hade jag så otroligt tråkigt och var så otroligt seg så jag gjorde verkligen ingenting, och jag hatar verkligen såna dagar, så idag var jag fast besluten för att inte få ännu en sådan dag. Vi var först hem till Elins mamma då Elin hade sovit där, hängde där ett tag och åkte sedan till mina föräldrar och var där en stund, en ganska skön dag faktiskt. Borde dock ta en städsväng här innan partaj börjar, men vet inte om jag orkar bry mig faktist. Vi får se. 

Jo just ja I Fredags var vi och såg ljust och fräscht också, den var bra och Henrik schyffert är ju helt otroligt het faktiskt, MmmMmmmM, gubbsjuk i ordets rätta bemärkelse (fast egentligen tvärt om...=) 

Batteriet till min kamera dog när jag skulle ladda upp bilderna så jag hann bara ladda upp några. + att jag tror att Elin, Malin och Julia har lite fler och bättre bilder än vad jag har... Bjussar på en fin bild i varje fall.

 
Anna, Tina, Malin och Elin hänger lite i stugan innan det är dags att gå upp till toppstugan. 

Nej nu lär jag ner och hänga upp en tvätt, mycket spännande och utvecklande. ;) 
Ha en alldeles underbar söndagkväll nu!  

Nu draaaar vi =)

Nu åker vi!! Eller ja, jag rullar ut om 45 min så nu ska jag ner och leka järnet med ungarna, kommer gråta inombords, ångest att lämna dem. Har inte varit ifrån Levis ett helt dygn någonsin. Men jag tror ändå att det är bra. Jag kommer vara uppgraderad till supermama no. 1 när jag kommer hem. Hoppas jag ivf.

Planen ser just ut något sånär såhär. Vi stannar vi outleten på vägen upp, Sedan blir det storhandling, bastubad dusch, mys vid öppna spisen och stenhårt sovande, ngt glas vin och en öl ska nog avnjutas också =)
Imorgon blir det skidåkning och sedan är det afterski, hem och fixa sig lite och sedan blir det trerätters i toppstugan. På Lördag vet jag inte riktigt vad det blir, lite bowling kanske, vi får se, ev lite längd? På kvällen blir det nog tacos och melodifestival, på söndagen blir det städ och hemresa... Åhh vad jag kommer att längta efter att komma hem då.

Men shit vilken rolig helg vi ska ha, Orsa baby Yeah =)


Här är jag på sågmyra, det bara lyser om mig, shopoholic, oh yes =)






Hoppas vädret blir fint, ni kan väl hålla tummarna? ;)

Tjingeling!