tjingeling-boring.

Var längesen jag skrev som vanligt, kan ju inte säga att jag uppdaterar så speciellt bra här längre.. Kanske blir det bättre när jag äntligen framkallar lite nya bilder så att jag kan ta nya kort med kameran (minneskortet är fullt) Kanske kan jag då bli bättre på att uppdatera, alltid roligare att skriva till några nya bilder.

Kom förresten på att jag inte ens berättat för er att vi ska ha en liten bebis igen (om allt går som det ska) i slutet på April. Jag har skrivit det på facebook och de flesta av er är jag väl vän med där, men för er som jag inte är vän med där så vill jag berätta det i varje fall.. Riktigt roligt ska det bli..

I helgen har vi varit i Orsa, Ken har hjälpt mina föräldrar att kakla deras kök där och jag och Selma har väl mest tagit det lugnt, så lugnt man nu kan ta det i Selmas sällskap såklart.. ;)

Veckan ser väl också ut att bli ganska lugn tror jag och jag känner mig väldigt trött efter en helg borta så det blir nog bra. Ska väl snart försöka att gå och lägga mig och sova igen lite.. Måste dock först börja att sortera vilka kort jag vill framkalla och det lär väl ta sin tid, var ett bra tag sen vi framkallade.

Jag har ju en inplanerad Ullaredresa som jag spar till, men då den är avklarad och julklapparna inhandlade, då ska jag verkligen försöka se till att planera in ngt roligt. Är alldeles för dålig på sånt och det är ju faktiskt bara att ta tag i det... Men först Ullared och det ska verkligen bli roligt. Synd att tv-programmet framställer det så dåligt. Om man kollar på serien (vilket jag i och för sig inte gjort på väldigt länge, men men...) tycker jag att man får uppfattningen att bara idioter handlar där och att det bara är skräp, så är ju dock verkligen inte fallet tycker jag.

Nej vet ni, jag har inget intressant att skriva och jag borde verkligen gå och sova nu, men ni får ha en trevlig vecka allesammans... Jag får nog sortera kort imorgon... Känns som det är gröt i hela hjärnan.. God natt...