Blir ett snabbt

inlägg då Elin är på väg hit med hyrfilm, vi ska äta svampmacka och bara softa, kanske tända lite ljus, börjar ju bli rätt mörkt på kvällarna nu.

Jag har haft en superrolig kväll och är riktigt mystrött för tillfället, ni vet så det inte är jobbigt utan man mer är lite skönt slö... om ni fattar ?


Sexparty här i Lördags, riktigt roligt faktiskt, 8 sköna brudar var vi, men detta är det enda kortet jag känner att jag kan visa här... =)


Fina Svägerskan var övernattande gäst-mycket trevligt.

Nej nu lär jag börja rensa svamp om jag ska hinna komma någonstans innan Elin dyker upp.

Ha det fint sålänge!!

Tjingtjing.

Utkast: Aug. 21, 2011

Ojojoj, så galet trött jag är, men på ett mycket skönt sätt. Har precis bäddat rent i sängen och ska snart börja spola upp varmvatten och ta ett långt skönt bad med några ljus tända och en bra bok, eller jag hoppas den är bra... Kanske blir det nya Amelia som får följa med ist, beror lite på hur tung läsning jag orkar idag =)

Jag har så roliga helger nu så det är galet. Igår så var det ju åter dags för Hebykarnevalen. Mamma och Pappa kom hit och var barnvakt, de var även barnvakt åt Jack så det var nog full fart med tre ungar här hemma. Vi åt pannkaka tillsammans med dem innan pappa skjutsade oss till Patrik och Julia. Där förfestade vi och det var nog den roligaste förfest jag varit på. Underbara människor och sjukt rolig, rå och hjärtlig stämmning. Haha, de ämnena och den musiken vi lyssnade på sa nog en hel del. Kul var det i varje fall. Vi tog sedan en taxi ner till parken och väl där så dansade jag nog nästan hela kvällen tills det var dags att åka hem :) Vi mötte upp Elin i parken så hon var med också. Sån perfekt kväll. Vi tänkte åka på efterfest, men då taxin aldrig kom så hann liksom förnuftet slå till, vi skulle ju fortfarande vara småbarnsföräldrar både på natten och morgonen, då mamma, pappa och Jack skulle åka hem då vi kom hem.
Vi ringde pappa som kom och hämtade oss. Sen var jag som sagt småbarnsmamma, vilket resulterade i att jag var skapligt trött vid 5 då Levis tyckte det var dags att starta dagen med en liten måltid, och vid 6:30 då Selma tyckte att det var en underbar dag som vi skulle gå upp och ta till vara på. Ken fick sova till halv elva, sen var det min tur att få tre timmar att sova på.

Resten av dagen har spenderats lekandes med barnen ute, jag älskar verkligen när det är fint väder så vi kan vara utomhus.

Känns så härligt att jag har två superroliga helger till att se fram emot. Nästa helg är det sexparty och förfest här hemma och sedan blir det utgång på hotellet, vi är någonstans mellan 7-16 personer som kommer, jag chansar på 10 =)
Helgen efter det är det dags för våran årliga släktkräftskiva, shit vad roligt det ska bli, då spelar vi brännboll, och vi spelar inte för att det är roligt (vilket det i och för sig verkligen är) utan vi spelar för att vinna, och då jag säger vi så menar jag Jag och Ken och 80 % av resten av släkten också iofs. =)

Just nu sitter jag vid datorn för att jag uppdaterar min mobil, hoppas att jag gör allting rätt så det inte blir ngt knas bara. Elin tyckte att hon och jag skulle spela alfapet på telefonerna mot varandra, men för att kunna ladda hem det måste jag uppdatera den. Den första (förutom Elin då) som jag tänker utmana är dig Sara, gå genast ut på appstore och fixa hem wordfeud. törs aldrig ;)

Och jag har städat här hemma, hela huset utom källaren då (där nere är det så mycket grejer så det är sanslöst.) Ska dock sälja av lite källargrejer på blocket snart. Det är så underbart skönt när det är fint och rent här hemma, dock är jag så naiv att jag alltid tänker... NU, Nu ska jag verkligen hålla det såhär.. Det brukar fungera i några dagar... =) Ken hjälpte mig sätta upp lamporna i trappen här uppe, vi stod mitt i natten och monterade varsin lampa och jag är supernöjd. Har även framkallat nya kort som ska upp på fotoväggen i trappen och nya kort som Ken satte i bokhyllan  nere. Blev superbra och jag är nöjd.... Hmm, jag springer och knäpper ngt kort så får ni se hur det blev. Inte optimalt ljus just nu men ändå.


Här är lamporna som jag och Ken fixade med, jag fixade med den närmast för jag nådde inte ut till den andra, dessa hänger alltså ovanför vår trapp. Alla dessa små pappersblommor trycks liksom dit manuellt... Man kan inte annat än att älska IKEA eller hur? 

 
Dessa fina blommor fick jag av Ken då vi firade 7 år, de står nu och pryder vårt köksbord och jag blir så glad när jag ser dem... =)

Här är bilderna i vår nya bokhylla, jag ska framkalla många många fler har jag tänkt. Selma har dock varit och fingrat på luckan med hennes bild på så det var rätt mycket fettfläckar där ser jag.. jaja det får ni ta =)
Lillebrorsan är också med på bild. (Selma säger det hela dagarna, och det uttalas med grym attityd... typ lilleeeebrooooorrsssssaaaaaan och sen upprepar man det ungefär en tio ggr då har man en perfekt imitation av Selma.

Nej, nu tyckte Levis att det var matdags-time så jag ska fixa det sen hägrar mitt underbara bad för att sedan krypa ner i rena lakan.
Ha en härlig vecka mina vänner!

Foto

Igår hade jag och Elin en heldag, så jäkla roligt. Först softade vi lite, lekte med barnen och tog det lugnt. Sedan bakade vi, tog en powerwalk hem till mina föräldrar och gick med deras hundar, sedan hem, duschade och fixade i ordning oss. Tog en fotorunda och sedan hem för att laga i ordning middag, Jonte kom då hans match var klar och vi åt middag och sedan spelade vi spel, hur rolig och trevlig kväll som helst... Inte lika pigg i morse då Levis vaknade dock =)

Tänkte visa er lite bilder sedan jag och Elin var ute och fotade och även då jag var ute och fotade Tina... Jag tycker verkligen det är så otroligt roligt att fota, ska verkligen försöka fixa lite studioutrustning till vintern....



Min lilla raring väljer hellre toan framför pottan, och självklart måste man läsa tidning samtidigt, det är obligatoriskt...


E Som hoppar, försökte få ngt hoppkort på mig också, men jag såg inte allt för smidig ut så de struntar vi i ;)


Fina fina Elin, jag gillar verkligen den här bilden, hela atmosfären...






Tina, råkade ladda upp fel kort här, men men... Det här är också fint =)

GoTina....








Kunde ha laddat upp bilder i evigheter idag för det var massor som blev fina, men tror vi nöjer oss såhär...

Min kära unge har en liten meltdown här brevid så jag ska lägga ner det här nu. Ha det fint sålänge!

Syskonkärlek som den ska vara.

Har lagt båda barnen och det är så otroligt skönt med lite egentid såhär på kvällen... ljuvligt skulle man kunna säga =)

Idag har jag hunnit få massa saker fixade jag har städat på övervåningen, inte supergrundligt men ändå efter det så åkte jag och lämnade Levis hos mamma och sedan åkte vi hem till Julia för att därefter bege oss till Fjärdhundrabadet. Det var jag, Selma, Julia och Alexander. Mycket trevligt men rätt kallt i vatten och lite väl mycket folk. Inte bästa platsen för så små barn.

Måste ju berätta om min helg också. Hade en helt underbar sådan nämligen. På fredagen kom Tina över med massa kantareller och sedan gick vi en långpromenad, på kvällen kom pappa över och drack lite vin och åt svampmacka. Halva lördagen spenderades med mina härliga ungar och sedan var det dags för premiärutgång. Pappa skjutsade mig till Elin och Julia kom också dit strax efter. Vi hade en ganska lugn och skön i ordningfix av oss och åt ananas, nötter och melon medan vi fixade till oss. Sedan var det Salafestivalen som gällde, pga att vi hade så trevligt hemma missade vi state of grace, men vad gör väl det. Salafestivalen var kul, men jag längtar till första hotelletsvängen så man verkligen kan dansa loss och den är inte alltför långt bort =) 

På Söndagen slog jag till med den längsta sovmorgonen på nästan tre år och sov till kl tolv, underbart, välbehövligt och efterlängtat. Sedan spenderade jag resten av dagen ute med ungarna. På Kvällen kom Anna och Elin över och vi softade och tittade på film. Underbar helg!

Förresten, förra söndagen var jag ju på bio med Elin, vi såg bridesmaids, en riktigt rolig film som är perfekt att gå och se med tjejkompisarna, rekommenderas =)


 
Lilla tösen

Tina och Levis

Världens gladaste unge =)

Syskonkärlek

Gudars vad jag älskar dessa små gryn =)


Ännu mer syskonkärlek. Fina Finare och helt klart finast =)

Nej, nu ska jag ta och knåpa ihop en facebook inbjudan förhoppningsvis ganska enkelt och snabbt för jag har lite annat fix kvar att göra innan jag kan lägga mig och jag måste verkligen lägga mig i tid. Imorgon är det steg 1 på betongprojektet... äntligen =)

Ha en härlig vecka!