Före och efter

Sådär, nu var det inte allt för länge sen eller hur? Egentligen borde jag städa eller tvätta, men det kan jag göra om en halvtimme också, så länge jag är klar innan desperate..

Håller på att ladda hem nya Itunes då jag införskaffat mig nya Iphone 4s. Så egentligen sitter jag bara här lite fort som tidsfördriv...

Eller fort och fort det lär väl ta ett tag då det verkar ta evigheters evigheter att ladda hem en uppdatering bara. Hmm, vet ni, jag springer och knäpper ett kort på vår entre, för det lovade jag väl sist va? 

Brr vad jäkla kallt det var... Okej, först en före-bild. Eller före och före.. Från första början var det en liten stentrapp i tre steg och här hade vi precis byggt färdigt våran trall. På den tiden var det en altan ovanför och vi hade en annan dörr och tegel överallt som ni ser. Dock samma välkomnsskylt, och samma lyktor har vi nu med, men Ken plockade bort dem innan kalaset i lördags av någon anledning, jaja, ska bära tillbaks dem imorgon.

 


När jag satt och letade efter andra gamla bilder hittade jag den här.. Såhär såg det alltså ut från allra första början... =)


Nu ser det ut såhär..
.

Visst blev det väl bra? Och lamporna lyser jättefint på kvällen, det är samma lampor som vi har på baksidan som lyser både uppåt och neråt, supernöjd är jag. Som sagt inte så stylat här, men ni förstår på ett ungefär eller hur... Hittade flera gamla bilder när jag letade så här kommer några till före och efter bilder.




Såhär såg vår härliga baksida ut, lägg väl märke till vår fina gräsrabatt, den tog ett tag att få till =) Även att få färgen på plåten att se dådär genuint nött ut, lite trixigt faktiskt ;)



Såhär ser det ut idag, tänkt bort tistlarna... =) Här är lamporna som lyser både uppåt och neråt...



Såhär såg vår baksida ut...



Och här ser man lite hur den ser ut idag, hittade ingen bra bild, men vi har ett väldans stort trädäck där idag och på den här bilden är det inte riktigt färdigt, men det är det nu, eller inte helt, men i varje fall så är det man ser på denna bilden klart idag. =)

Man tänker verkligen inte på allt man faktiskt gör, utan bara på det man borde göra eller ska påbörja.

Just nu är det färdigställandet av Levis rum som är först i prioritet och sedan ett plank på baksidan och en roligare lekplats till ungarna, men det är roligt att ha projekt igång tycker jag. Lite trist att vår gård ständigt är ett renoveringsobjekt och att det kommer att vara så i några år, men samtidigt så ser jag framför mig hur det kommer att bli och det kommer verkligen att bli jättefint så det får vara så. =)

På tal om vad man borde göra så måste jag gå och fixa min tvätt nu så att jag hinner plocka fram lite ost och kex innan housewifes börjar. Mysigt mysig kväll.

Ha det underbart allesammans.

Elin, lycka till på träningen, hoppas foten fungerar som den ska. =)
Malin-Hoppas att du tycker att skagenröran är lika underbar som jag och Elin tycker att den är och att du och brudarna får en supermysig kväll!
Sara- Hoppas att London är helt underbart, regnandes eller inte. Och du, shoppa lite för mig med.
Ken- Hoppas att inte polisböterna blev allt för dyra, vi ses snart ;)

Vi hörs!


1-årskalas och en arbetsdag i väntrum.

Längesen jag skrev nu, har varit så himla mycket med allt. Ovanligt va?

Min älskade lilla Xeroxperox ( Japp, han har flyttat upp i prioriteringslistan och ligger nu precis efter barnen...) har varit och är fortfarande dålig, de tror att han har fel på bukspottskörteln samt att han har wobblers syndrom. Han var väldigt vinglig och ostadig i måndags och jag skulle åka in med honom till Strömsholm. Världens finaste vän Elin följde med och höll mig sällskap. Vilket var skönt dels för att jag var rädd att vi skulle bli tvugna att ta bort honom och dels för att vi inte var hemma förrän kl nästan var fyra på morgonen och vi hade då spenderat en hel arbetsdag i deras väntrum. Roligare saker kan man ju ha för sig. Han fick i varje fall komma hem i fredags då han verkade mycket piggare, Idag tyckte jag dock att han verkade sämre igen. Jag håller tummarna för att medicinen han har ska ge bra resultat och att han ska bli sitt vanliga jag igen.

Jag är rätt stressad så ni ska få lite kalasbilder från Levis 1-årskalas som vi hade igår.


Tårta is the shit!

Alltså han är så söt så att jag dör litegrann... Goa goa unge!


Elin såg till så att syskonen fick åka lite bil tillsammans, en hit.


Födelsedagsfrukost. Dubbelrån med smör, till skillnad från enkelrån utan smör som han brukar få. Det var uppskattat, och kladdigt.... =)

 


En jättefin bokstavsbanderoll som jag köpt in dagen till ära. Finnas hos Mokkasin om det var någon som blev sugen =)  I bakgrunden ser ni också min tavla som jag köpte från IKEA och som var trasig, den hann ju dock bli ännu mer trasig hemma då även glaset gick sönder, tänkte slänga den men satte två fåglar på ståltråd i den sålänge. Jag tycker det blev rätt fint så det får vara. Ni ser också mina hjärttavlor som jag gjorde av det som blev kvar av sofftyget. De ska dock göras om till samma storlek. Gjorde ett stort och ett litet från början, men jag vill nog att de ska vara lika istället tror jag.  Har massa mer pyssel jag vill hinna med att fixa men det är som sagt lite mycket nu.

Ken har byggt ett tak över vår ingång också och det blev verkligen jättebra. Vilket var tur för att jag var lite skeptisk till en början, men jag är så nöjd. Och fort har det gått. Det gör gärna det med Kens egna Idéer, mina tar alltid mycket längre tid. Ken säger att det är för att det är tråkiga och svåra, jag tror mer det har att göra med att det inte är hans idéer bara =) Ska ta bilder till nästa gång jag skriver så ni får se.


Här är min och Elins dukning, dock hamnade bilden på fel ledd, men se det som att jag gör så att ni tvingas mjuka upp nacken lite bara... =)


Syskonen gosar lite på morgonen. Så jäkla fina!

Levis och mormor busar =)

Jag har ungefär 300 kort till, men då Ken och Robin sitter nere och väntar på att vi ska sätta igång en film så lär jag nog avsluta här lite fort, men jag får helt enkelt försöka att skriva snart igen. 

Ha en jättefin Söndagskväll allesammans. Och Ett stort gigantiskt tack till alla som kom och firade min lilla Prins, ni är bäst!