en länk, två länkar och en liten pratkvarn

Min goa Marit har startat eget, jag tycker verkligen att ni ska ta en titt in på hennes hemsida. Hon är så otroligt duktig, så vill/behöver man ha hjälp inom inredning så är det bästa stället =)

http://stridhhomedesign.se/

När jag ändå är i länkartagen så...


Behöver man hjälp med något inom gräv eller bygg t.ex grunder, dräneringar, tomtplanering, bygga ett hus, trädfällning, transport  eller andra mindre projekt så har min händige sambo också startat eget, hans hemsida hittar ni på

www.kcsallservice.se


Jag är solo hemma idag för Ken håller på att tillverka grindar till vårt staket, varken grindarna eller staketet är mitt drömstaket/grind. Men det blir smidigt, går fort, blir klart snart och håller förhoppningsvis både vår lilla donna och vår hund på gården.... Känns mycket bra.

I veckan var jag och Elin till Ullared och det var så galet roligt, man vet att man är bra vänner när man tycker att det är jätteroligt att åka bil 6 timmar ihop =)

Nästan alla julklappar är fixade, mycket skönt att ha det klart, nu har jag verkligen tid att slå in dem fint och lägga lite energi på det... I År tänkte jag också att jag skulle försöka få iväg lite julkort, har ju missat några år nu så i år tänkte jag slå på stort.... Vad tror ni?

Idag är jag så otroligt seg så jag tror att jag ska tappa upp ett skönt bad och bara slappa kvällen som är, sen får jag försöka vara lite mer effektiv imorgon, det är planen i varje fall.

Nej om jag skulle göra det ist för att sitta här. Ha en skön helg allesammans!!


Måste ju kasta in en bild på min lilla pluttunge som sa mamma idag för första gången, han sa det typ hundra gånger, mycket mysigt =)



Ullared baby, yeah!!!


Imorgon smäller det, shit vad roligt det ska bli. Jag är egentligen rätt stressad då jag ska packa och så, men ett snabbt inlägg hinner jag väl med tänkte jag. =) Har städat bilen så den är sig inte lik =)



Har tagit på sig mössan själv så den hamnade bakochfram, men vad gör väl det...


Bestämd min måste jag säga..... don´t mess with me...... eller make my day, eller annat passande citat.


Han får samma hårväxt som syrrans han hade, en lite tuppkamsliknande..

Imorgon ska alla julklappar inhandlas, ska bli så jäkla roligt....kan knappt vänta =)  Egentid med bästaste Elin i över 1,5 dygn... Sweet =)

Nej om jag skulle försöka packa klart lite fort så att det bara är att stiga upp imorgonbitti, kommer sakna mina små pluttar här hemma samtidigt som jag verkligen hoppas att jag kommer att njuta av att kunna sova en hel natt, äta i min takt när jag vill osv.... =)

Planerar ju en tjejtripp upp till Orsa i vinter, typ februari så det är bäst att jag vänjer mig vid att vara ifrån dem lite, jag får se detta som lite träning...

De har varit så himla goa nu i några dagar så jag bara vill krama dem stenhårt, några dagar innan där var de lite mindre kramgoa, Levis var gnällig med lite feber och Selma trotsade järnet... Men idag och igår har de varit alldeles underbara. 

Iiiiihhh jag är så laddad för imorgon så ni anar inte... Ska ta och packa nu innan desperate börjar för sen lär jag duscha och greja...

Puss på er!

Underbart

Att festa och sen ha två små livliga barn att ta hand om dagen efter. Selma sitter för tillfället och snickrar med elementet ( innebärandes att hon bankar som en tok på det med en träklubba) det i sig skapar ett ljud som liksom går igenom allt, detta toppar hon med att sjunga blinka lilla stjärna i en tonart inte den mest slipade sopranen skulle komma upp i och en styrka som Pavarotti skulle bli avundsjuk på. Ljuvligt.

Och som om inte detta vore nog så bidrar även Levis med lite mer lågmält men väldigt frekvent gnäll så fort det inte går precis som han vill (vilket tydligen är påfallande ofta :)

Nästa gång jag ska dricka och ha barnen dagen efter kan väl någon påminna mig om att definitivt inte ha några träklubbor i leksakslådan i varje fall :) bara en sån liten sak...

Snart ska jag fixa lite lunch och sen tror jag verkligen ( önsketänkande) att mina barn är lite trötta och vill sova lite middag.... Vad ger ni för den teorin?

Lunch it is. Tjing tjing


Mobilt och modernt :)

Nu mobilbloggar jag för första gången, om detta fungerar bra kan ni ju räkna med mycket bättre uppdatering från min sida, mkt sämre bildkvalite dock, iphone 3 kameran är ingen höjdare.

Ikväll ska jag till bästaste Elin på middag och måttligt Vinintagskväll ;) mycket trevligt.

Ken är iväg och hjälper till vid takläggning så jag vet inte riktigt vad som händer under dagen. Tanken var att vi skulle till Jenny och Jocke och fira att Casper kommit och att Emma fyller fyra men vi får se om vi kanske får skjuta upp det...

Jag sover hos Elin ikväll för jag fick inte tag på någon skjuts, men det blir mysigt, sen ska jag iväg med Tina en sväng på eftermiddagen sen imorgon kväll tänkte jag dra ihop några och titta på nya pirates-filmen. Har velat se den länge och nu när den äntligen kommit på dvd så vill jag inte vänta.

Nej nu ska jag förbereda lite smågrejs. Ha en härlig helg allesammans!!