Blev lite halvkonstigt i år

Hade tänkt dra ihop ett superstort gäng och åka till Orsa, vi började planera lite och insåg att det var helt hopplöst att få ihop, med barn, sambosars jobbtider, plugg och seminarium, födelsedagsfirande osv osv, helt jäkla hopplöst. Det underlättade ju inte heller att Anna fick jobbet i Dubai (Stort Grattis by the way =) Det slutade med att Anna inte kunde följa med och såhär har det fortsatt...

Hur som helst så lyckades till slut Julia fixa barnvakt en hel helg och på en fikakväll här hemma så fick vi till slut till det och blir nu en full bil. Jag känner mig skitdum då jag vet att jag pratat med typ tio personer om det här, men jag orkar inte rodda ihop och ringa fram och tillbaka till alla för att se hur de jobbar, är lediga och sånt. Men nästa år då jäklar, då ska jag dra ihop ett stort gäng och då ska jag vara ute i så god tid så ni anar inte. Hursomhelst det jag skulle komma fram till att vill man följa med är man varmt välkommen dock får man fixa egen bil och rodda med allt sånt själv =)  


Såhär såg det ut sist jag och Elin var i Orsa, Så jäkla härligt! 





Det var så otroligt mysigt sist jag och Elin var där och jag bara längtar tills vi ska åka dit nu, skidåkning, både längd och slalom tänkte jag försöka få till, sen blir det massa annat mys också, jag ska se till att knäppa kort och uppdatera er...

Fick lite foton från Elin förresten så här kan ni få se lite andra grejer...


I Orsa med Elin och Jonte sist, att inte jag fattade att det var ett lipfoto, hade blivit lite bättre då... =)


Här är på rockland då jag och Elin firade fyra år, Det är jag och min pappa och jag vet inte vem som är i bäst form =)


Här är efter en utekväll då det var halloween, och jag håller i en yxa tror jag att det är, ingen medveten handling såg det sen och det ser ju rätt suspekt ut =) hahaha...

Nu fick jag upp den här underbara låten "om du drar ner min byxa ska du få se en yxa..." Haha, högstadievarning på den...



Jag och Ellabella, här har jag bästa formen och klockan är typ sju, orutinerat som tusan....



Här är när jag och Elin var i Ullared sist, vi har ost och kexkväll och ni ser ju hur vi trängs med shoppingkassarna, som det ska vara =) Håller på och planerar in en Orsaresa i april och det är samma sak där har pratat lite hit och dit men ingen vet riktigt om de kan och så, just nu lutar det åt att jag fixar barnvakt och släpar med mig Ken, kan bli hur mysigt och dyrt som helst =)


Har mycket roligt att se fram emot igen nu och det känns så bra, Dels orsaresan då såklart sen ska jag, Elin och Tessan gå och se ljust och fräscht, Jag och Tessan har också spa vi ska åka på som vi fått av våra karlar i julklapp (förra året så det börjar bli dags snart) Underbart =)

Sen fick jag spa av Elin i julklapp i år vilket äger rum i Stockholm och såklart kombineras med utekväll... Så mycket roligt och Sen är det snart Sommar och jag älskar sommar!! Djurparksbesök, strandbesök, häng på altanen, vilket det väl kan bli lite halvdåligt med eftersom jag kommer ha en vild 1-åring. I sommar tänkte jag försöka fixa lite med lekplatsen till ungarna så det blir roligare.... Jag älskar Sommar!!! (det nämnde jag va?)

Och jag älskar att ha saker att se fram till... Som En Ullared resa med Ken vore supermysigt. I april någon gång så man kan köpa alla lillfis leksaker, men det är mycket att greja med nu känns det som. Jag ska sälja av alla bebisgrejer här hemma,  Fixa i ordning en soffa jag köpt och sen börja göra i ordning Levis rum så det blir fint.

Sen ska vi till Orsa flera ggr, vi har bokat in en sväng med Ronnie och Hanna och deras barn, ska bli superkul..

Ihh idag är en helt underbar dag, solen skiner och jag och ungarna ska strax klä på oss och gå ut och leka en liten sväng, båda mina skruttungar är förkylda och jag med för den delen så det blir lugnt här hemma. Och har varit lugnt hur länge som helst nu..

Ha en alldeles underbar dag!

Soffan på plats

Jag och Ken har varit sugna på att göra en kökssoffa ett tag så i Fredags åkte vi och köpte material och på lördagen byggde Ken soffan och sedan sydde jag överdrag och skarvade ihop en gammal bäddmaddrass till dyna. Och jag är mycket nöjd faktiskt. Har legat där och bläddrat lite i min sala allehanda idag, känns mysigt och hemtrevligt med en kökssoffa.


Såhär såg det ut från början, och det kändes lite för mycket kontor tyckte jag.
Och såhär blev det, inte världens bästa bild kanske, men ni förstår på ett ungefär..

Ska fota lite bättre och större någon dag, men köket har en mycket mysigare atmosfär nu tycker jag... =)

Nu ska vi titta på lite film här hemma så ni får ha det så bra så länge. =)


Äntligen händer det

Börjar få lite saker avklarade här hemma, hoppas min sambo också har lite energi i helgen så att vi kan fixa lite smågrejer för jag är riktigt taggad att greja lite här hemma...

Jag känner att mina ungar börjar bli lite för stora för att vara med på kort hela tiden, ett kort på internet kan ju ligga kvar hela livet så nu lär jag börja fota något annat =) Självklart kommer de ju vara med på kort lite då och då, men inte lika ofta som nu...

Idag var Tina här på morgonen och sen var det minisim på eftermiddagen och då jag kom hem hade min underbara mamma städat här hemma. Hon hade både plockat, dammat och dammsugit och torkat golvet, vilket var helt otroligt snällt för att inte tala om skönt för mig =) Då fick jag tillfälle att göra ngt annat, annars är plockande min huvudsyssla efter 19:00. Idag satte jag igång att rensa uppe i datarummet eftersom jag har målat klart möbeln som ska stå här inne nu. Dock blev det tråkigt att rensa utan musik så jag passade på att skaffa mig spotify. Det var verkligen på tiden skulle man kunna säga =)

Vissa dagar ser det verkligen ut som om någon tagit upp vårat hus och ruskat om det riktigt ordentligt för att sedan ställa ner det igen, det är dock bara Selma som gått lös bland leksakerna, idag var en sådan dag, därför är jag så extra tacksam att min mamma röjde, så jag ska verkligen ta tag i det här rummet ist för att plocka nere nu.

Vet ni förresten, jag har tänkt mycket på det här med kroppar, komplex och viktstörningar och sånt. Mycket startade på grund av blondinbella. För er som inte läser hennes blogg kan jag berätta att hon la ut en bild på sig själv i bikini och det blev hur mycket uppståndelse som helst kring det där för att hon inte är helt rak i kroppen, det var över tusen kommentarer och hon fick flera hundra mail från tjejer som mådde så otroligt dåligt och var glada att hon lagt ut bilden, själv förstod hon inte riktigt uppståndelsen. Hon är jäkligt sund i hur hon tänker. Hon skrev ngt i stil med att man skulle se på det rent tekniskt, att det är streck gropar och linjer som får människor att må så dåligt och inte tycka om sig själva, samt lägga massa tid på att bry sig om det istället för att njuta av livet och gilla sig själv.

Jag gillade mig själv mycket mer förut och även om kroppen inte ser likadan ut efter två ungar så är det fan inte så illa ändå och jag tänker verkligen göra en storsatsning på insidan nu och verkligen gilla mig själv, Jag vill fortfarande träna och bygga upp kroppen och jag vill fortfarande väga vad som är lagom för mig. Men oavsett om jag gör det eller inte, vill jag gilla mig själv, jag vill inte titta på mig själv i spegeln och tänka dåliga saker om mig själv, tvärtom tänker jag göra faktiskt. För mår man bra och är nöjd med sig själv så blir man snyggare också och det är verkligen dags för mig att släppa allt negativt nu, det är så 2011 ;)



 
Så här kan det se ut en dag då Selma gått loss, här står hon i sin leksakslåda och bara kastar ut grejer, om hon letar efter ngt eller bara trivs bäst i kaos är oklart =)

Levis, Elin och Selma

Jag har så många ideér på saker jag vill göra här hemma just nu, jag ska ta kort och visa er allt jag tar mig för. Jag hoppas så att allt blir så bra som jag tänker mig.

I helgen ska jag ta tag i att börja med en "jag-är-bra-bok" igen, jag vet att det låter töntigt, men det är sunt, det ger resultat och det är Mia Törnbloms uppfinning och hon är av mina förebilder även hon är så jäkla sund i tänket. Sund är tydligen 2012s ord.

Jag har också bokat in så mycket roligt just nu, men det ska jag informera er om senare, idag kommer äntligen Ken hem, han har varit i Umeå sen i Söndags, Han brukar sköta vedeldningen och bära in ved och se till att det finns och så, hur typiskt är det inte då att den här vintern har varit hur mild som helst, men när han åker så blir det helt plötsligt minusgrader och jag måste bära ved och elda hela dagarna?

Vi har också fått varg hit till vår lilla by och jag börjar seriöst att utveckla vargfobi, och jag vet att det troligtvis är en helt otroligt onödig fobi att ha, och jag skyller mycket på media (Och på att jag är så otroligt rädd att det ska hända mina barn något). Men allvarligt talat, mellersta sverige är nu vargtätast i hela Europa, räcker det inte nu?

Nej nu ska jag fortsätta rensa här hemma, förresten har jag massor av gravidkläder, barnkläder och andra barnprylar att sälja, ingen som är intresserad eller vet någon som är?

Ha en underbar helg och kan vi inte alla bara vara överens om att det är så ute och töntigt att klanka ner på sig själv, deal?