Midsommar!

Sååå trött, ni anar inte.. Kom i säng kl tre inatt, Selma vaknade vid sju. God morgon.
Ska gå och lägga mig tidigt ikväll. Blir nog inga problem, skulle kunna gå och lägga mig nu, men jag ska härda ut så att det blir lagom..

Igår var Tessan och Henrik här på middag, mycket trevligt. Vi åt och sedan spelade vi tre vändor kubb, tjejerna mot killarna. Gissa vilka som vann?  (Ganska uppenbart då jag aldrig skulle skriva det här om det var vi som hade förlorat... =) Efter det så spelade vi TP parvis.  Mycket trevligt kväll med mycket prat och skratt.

Idag åkte vi ut till Siggefora och dansade kring midsommarstången där. Jag och Ken tog med oss Linnéa och Selma och dansade järnet... Selma tyckte det var riktigt roligt och strålade. Fina fina finunge.. =)

Så roligt med henne nu för det händer så otroligt mycket nu, man märker att hon förstår otroligt mycket av det man säger och att hon faktiskt (kors i taket) till och med gör som man säger ibland ;)

När vi kom hem så åkte Ken in till verkstan och skulle tillverka ngn grej till sin bil och jag, Selma och Xerox gick på en promenad. Sedan var det lek i någon timme och läggsdags för Selma. Jag funderar på om jag ska gå ut och försöka plocka lite glas i växthuset, men jag är inte så jättemotiverad. Finns massa annat att ta reda på inne, men jag är inte så jättemotiverad till det heller får väl se vad som blir...

Imorgon tror jag att Elin och Jonte kommer hit och grillar, vi ska försöka få i dörren till altanen och även åka och kolla på en husvagn. Jag är verkligen inte husvagnstypen, men det kanske skulle vara roligt trots allt, barnvänligt om inte annat... =)

Desvärre infogade jag självklart alla bilder på fel ledd, varför kan det inte bara finnas en roteraknapp.. Jaja, kanske någon nacke som ändå behöver mjukas upp ;)

Ha en härlig helg mina vänner!


Midsommar!












Saffran sill





födelsedagskalas och ettårsfirande

Vad lugnt och behagligt jag har det nu. Firandet är avklarat. Det var mycket trevligt, men förstår inte varför jag alltid ska försöka hinna och fixa så mycket innan. Men men, en ettårsdag känns ju ganska speciell. Lilla skruttan, det går så sjukligt fort måste jag säga. Hon knatar omkring själv nu och har gjort det i ca två veckor. De blir så stora på en gång då de börjar gå...





Tungan är med.. Selmas främsta kännetecken =)

Tårtbit, hela två stycken fick hon i sig, sen blev det klädbyte =)


En liten del av sällskapet =)

Selma fick en boll som hon verkligen älskade, dock såg Xerox till att den slutade sina dagar tvärt därefter. Han älskar nämligen också bollar och i ett obevakat ögonblick blev den punkterad...


Melvin var på besök.. =)

 
Fikabordet, dock lite påbörjat här...




Världens gladaste busunge

Nu ska jag sluta för Tessan och barnen är på väg hit. Vi ska ha hel dag med Sol och värme samt cannelonilunch... MMmmMm. Gott gott.

Snart är det midsommar också, tiden går så otroligt fort. På midsommar kommer Tessan m familj hit så ska vi äta middag och spela spel. Min förhoppning är att trallen på baksidan är klar då så att vi kan äta middag därute. Det är nog inte helt omöjligt. Men å andra sidan är ingenting det. Omöjligt alltså.

Blir ett kort inlägg det här.

Ha en underbar dag!

Mycket nu.. =)

Som mammaledig har jag helt glömt att det finns såna saker som stressar mig, och faktiskt så tror jag inte att såna saker som stressar mig nu stressade mig förut. Innan jag blev gravid var jag alltid uppe i ett sånt otroligt tempo. Detta försvann ju rätt naturligt då jag mådde så illa och var så trött som gravid, då det gick över blev jag stor, otymplig och tankspridd istället, så nedvarvningen skedde gradvis.

Sedan kom världens finaste Selma och nedvarvningen fortsatte fast på ett annat sätt. Mina saker och mina prioriteringar kom långt efter hennes och jag anpassade mitt liv och min tillvaro till hennes. Så det blev ganska mycket rutiner samtidigt som det inte blev några rutiner alls. Är hon hungrig så fixar vi mat är hon trött så fixar vi sovplats o.s.v. Att komma i tid är t.e.x inte världsviktigt längre. Behöver Selma byta blöja eller kläder eller så, då är det så vilket kanske resulterar i att jag är tio min sen. Eller om Selma sover och jag känner att det är läge att hon ska få sova tills hon vaknar blir jag också sen. Jag kan förstå att det är fruktansvärt irriterande, men det är bara så det är. Nu är det inte så att vi alltid är sena, men det händer väl då och då. (Förlåt för senast Sara...=) Då kan jag inte ens skylla på Selma och hennes behov. Icke det var Kens fel (såklart)... =)

Dock så är Selma med på det mesta jag gör och jag lever mitt liv som förut på ett vis men ändå väldigt annorlunda..

Hursomhelst. Jag stressar väl ibland nu också, men inte som förut, jag gör det mesta av sysslorna man måste göra efter det att jag har lagt Selma. På dagarna har jag ju inte direkt ngt jag måste göra förutom att vara mamma, sen planerar jag gärna in en hel del aktiviteter för mig och Selma för jag är inte typen som kan sitta hemma utan att sysselsätta mig med ngt.

(Kommer knappt ihåg själv vad jag skulle komma fram till med det här, men...)

Vi håller på att dona och renovera lite hemma nu och jag känner att jag ligger efter med allt hela tiden, att jag glömmer bort saker och jag känner mig allmänt stressad (Kanske inte så konstigt då trädgården för tillfället ser ut som en leråker och Selmas ettårskalas är om en vecka... =)  Dock tror jag inte att detta hade stressat mig förut, hmm det var nog bara det jag skulle komma fram till.

Jaja. Nu ska jag fixa lite sen är det sängdags, är trött och hoppas starkt på att Selma inte vaknar före kl sju imorgon...  Har nämligen sytt gardiner fram tills nu, men nu är det äntligen klart!

Här är nya entreen, dock står det ett parasoll och lite möbler där nu också...
 de


Nya favoritfrisyren, blev inspirerad av Elins frisyr sist vi var ut. Lätt att fixa också, allt hår åt sidan, sätta i en blomma och Locka-Klart!
Detta kort togs innan jag och Tina var iväg och såg Sex and the city 2. Riktigt rolig faktiskt! Gillar man serien så kan jag rekommendera den... =)

Ha en härlig Söndag!


Hahaha, jag kan ursäkta mig med att jag inte har så många läsare =)

I lördags var det utgång, mycket roligt. Förfest hos Elin och sedan hotellet, var lite folk, men jag hade väldigt roligt ändå.. =) Dock sjukt trött på kvällen, somnade stenhårt. På söndagen var det kalas, jag har väl varit piggare, men det var mysigt att sitta ute på en nybyggd altan, äta jordgubbstårta (som förövrigt var bland den godaste tårtan jag ätit) och titta på de små skruttarna. Det var Alicia 1 år som vi firade. Men hon fyller egentligen år idag, Grattis!

Idag har jag städat och handlat. När Selma somnar ikväll ska jag plantera blommor i mina utekrukor... När Selma sover lever jag ett otroligt aktivt liv då jag gör allt som jag känner att jag inte hinner med på dagarna... Igår klippte jag gräsmattan och dammade och plockade på nedervåningen. Ikväll blir det blomplantering och städning av övervåning...

Selma har snart ätit upp sin riskaka (för sålänge hon har den är det frid och fröjd att sitta här...) Ni får en snabb uppdatering från i Lördags dock... =)




Fina Anna

Världens goaste vänner, Tessan och Elin... Och som sagt då jag inte har så många läsare så bjuder jag på detta =)

Världens goaste vänner!



Mimmi och Elin

Hahaha, jag skrattar så jag dör åt den här bilden. Hon är en pärla min Elin...

Söttessan som blev stylad på förfesten... =)

Nu ska jag dona med annat...

Ha en underbar dag!!