Ojojoj

En sån härlig långhelg jag har haft, men sååå trött jag är nu... =) Det får bli ett snabbt inlägg medan mitt badvatten spolas upp =)

I torsdags åkte jag, barnen och Elin upp till stugan på förmiddagen och på kvällen kom Ken, Jonte och Xerox upp och stuglivet kunde börja. Vi kan bocka av några vanliga stugsemesterpunkter bland annat dessa.

Barnen har sovit sämre än vanligt- Check
Det har sjungits och spelats gitarr- Check
Tjejerna lagade all maten- Check
Aktiviteterna har varit fler än vanligt- Check
Vi har skrattat minst dubbelt så mycket som vanligt- Check
Donnans trots har varit mer påtagligt- Check
Lådvin har intagits- Check
Yatzy har spelats- Check
Tacos har ätits- Check
Vi har haft helt otroligt roligt -Check

Det har varit en jättebra helg verkligen. Att åka med ett par som inte har barn har en jäkla massa fördelar, jag och Ken har blivit hur avlastade som helst. Selma älskar ju Jonte så han har fått varit lekfarbror och båda mina barn älskar Elin så det har varit soft. Vore det inte för att ungarna höll igång halv nätterna och startade dagen innan tvn ens börjat sända sina program hade det varit 5 av 5 toasts ;)

Och kvällarna var himlans mysiga, vi har druckit lite vin och spelat spel, tittat på idol, ätit god efterrätt och haft allsång.  På Fredagen var tanken att vi skulle till björnparken men vädret var hemskt så vi åkte till ett lekland i Mora och röjde runt där några timmar istället. På kvällen var det tacos och idol sen spelade vi lite alias. 

På Lördagen intog vi först björnparken och sedan åkte vi ner till Mora för vi trodde det var julmarknad där. Det var det inte. Väl en liten scen, en himlans massa maschaller och ponnyridning. 

Vi spelade på trav och trodde vi skulle bli multimiljonärer (Man spelar väl inte på trav om man inte tror det, eller?) Det blev vi inte. Någon liten krona tror jag det blev, men det var nog under 20-lappen, så då förstår ni vilka hutlösa summor vi talar om ;) 

Sedan åt vi god mat försökte natta lite barn som inte riktigt var med på noterna och sedan spelade vi lite spel igen. Mycket mysigt! 

Idag gick vi upp och städade av för att sedan åka hemåt. När jag kom hem packade jag upp på en gång (både vuxen och pluspoäng på den=)  Sedan har jag donat runt lite och badat och nattat båda mina barn, de slocknade direkt så de var nog också rätt så trötta. Nu ska jag ta och kasta mig själv i badet för att sedan släcka lampan, helt död är jag och imorgon är det dagisdags igen. 

Ha en underbar vecka alla vänner!!! 

Lite bilder ska ni ju få såklart....







Ken spelade gitarr, varpå Selma gick och hämtade...


hörselskydd till sig och till Jonte- ett äkta fan =) Ken var minst sagt besviken på reaktionen som ni kan se på den övre bilden ;)


Selma testade valrossridning tillsammans med bästaste gudmor =)


Jag och Levis i björnparken..




Selma på lekland


Rutschkaneåkning


Och avslutligen lite snorigt studsmattehäng =)


Mycket mycket lugnt fredag..

Jag är supertrött så det blir lugnt ikväll, tänkte slötitta lite på idol och kanske pyssla lite samtidigt och sen ska jag gå och lägga mig tidigt.

Idag fick jag en mycket glad överraskning, jag har ju en långdragen men högst personlig fejd med mina gravidkilon och idag hade jag tydligen haft ihjäl 1,4 kg till av dem. Äntligen. Det har stått still hur länge som helst och jag har gått 7 km promenader varje dag och bara väntat på resultat. Nästa vecka ska jag köra måndag-fredag detox, inget jag ser fram emot så jättemycket kanske. Men fördelarna är flera, rensa kroppen på skräp, förhoppningsvis få bort något kilo till och det blir billigt. Och kul att ha provat för den delen. Vi får se hur det går på söndag ska jag åka och inhandla det vi får äta...

Jag är förkyld hela tiden och vågar inte riktigt träna, men jag vill verkligen, hoppas det här går över snart, jag ska köpa lite nya vitaminer från nätet nu och sen är det bara att hålla tummarna att det fungerar.

Har bytt elavtal inför vintern nu så att jag har ett fast avtal december, januari, februari. Just nu känns det ju jäkligt milt och jag har rörligt avtal november ut. Känns inte som om det kommer bli så kall vinter, men man vet aldrig om några veckor kanske det är 50 cm snö och 15 minusgrader. Annars kommer jag att betala onödigt mycket för min el i vinter, så nu hoppas vi att det slår om och blir superkallt i december... Okej? 

Nej nu ska jag gå ner och soffa ner mig. Ha en härlig helg allesammans! Sätter in några bilder också...  



Antingen är han ofta väldigt trött eller så är hans matstol bara så otroligt skön att han måste sova i den titt som tätt då detta har hänt 3-4 ggr bara den här veckan...  Men jag gillar den ihoptryckta plutmunnen.


Hon kan se ut som en oskyldig liten sötnos, men är hon en...


Busunge? OH YES...