Länge sen nu..

Så länge sen att mina vänner har börjat påminna mig om det.. Vet dock inte riktigt vart jag ska börja.

Något som upptar en stor del av mina tankar just nu är det som hände i Norge. Hur kan en människa förstöra så mycket. Hur kan en människa bli så sjuk och tro att han har rätt att bestämma vem som ska leva och vem som ska dö. Vilka åsikter som är okej och vilka som inte är det. Så jävla fegt att ge sig på ungdomar som är obeväpnade och fast på en ö. Jävla idiotjävel. 
Jag läser bloggar från de som befann sig på ön. De som fick fly för sina liv, gömma sig och se sina vänner bli nerskjutna och dö framför deras ögon. Jag känner sån otrolig skräck bara jag tänker på scenariot. Det är så fruktansvärt hemskt och det känns så otänkbart att någon människa planerar sånt här i flera år och lägger sina pengar och sin tid på detta. Alla människor som har förlorat någon. Sin vän, sitt barn, sitt barnbarn, sin flick/pojkvän, sin mamma eller pappa, bror eller syster. Så orättvist och så hemskt. Vad för ont hade de gjort. Jag blir så arg och ledsen bara jag tänker på det.
Kan dock inte låta bli att läsa nyheterna heller. Det är dock bra (kan man ens använda det ordet i sammanhanget?) att det inte var någon utländsk person  bakom dessa attacker. Då hade debatten blivit helt annorlunda och de främlingsfientliga partierna fått mer glöd. Människor som är extrema i sin tro oavsett om det är i religion eller politik är farliga vilket som. Han var väl både extremt höger och kristen som jag har förstått det och väldigt anti Islam och mångkulturella samhällen. Nej usch jag vill inte ens tänka på detta, samtidigt kan man ju inte bara blunda för det heller.

Nu tänker jag göra ett sånt där otroligt hopp mellan ämnen som alltid känns väldigt bekvämt att göra och visa er lite bilder från vad jag har haft för mig på sista tiden. Det blir dock lite snabbt, för mamma kom precis förbi en sväng... 
  


Selma och Alexander åker karusell =)


Jag och Selma åker karusell. Jag gillar ju inte att åka i vanliga fall så dessa karuseller är helt perfekta för mig. Både jag och Selma tycker nog att det är ungefär lika roligt. =)
Lilleman =)
 
Elin lyckades ta ett kort på mig och barnen, inte ofta vi är med på bild samtidigt.


tough love =)



Kan man bli mycket sötare? =)


Tre í rad =)

 
Furuvik på midsommar var mycket mysigt och trevligt och något jag verkligen tycker vi ska göra till en tradition. Har hunnit med mera saker också. Ett orsabesök bland annat. Får dock uppdatera om det senare för nu ska jag ner och dricka en kopp kaffe med mamma.

Ikväll blir det bio med Elin, underbart!

Ha en fin vecka allesammans och ta hand om varandra!