Liten blir stor och det går otroligt fort.....


Hårspänne i för första gången, världens sötaste...

 
Xerox och Rasken på promenad...


Luckan som man inte får öppna.. Haha, förbud fungerar...inte. Här har jag gjort en "sålänge-lösning", Har dock gjort om den lite så att den fyller sin funktion nu....

Hon kan gå själv med sin gåvagn, självklart kryper hönsmamma efter och försöker se till så att hon inte slår sig, det i sig är en nästintill omöjlig uppgift, hon är så vild och orädd.





Idag blir det utgång, var inte tänkt så, men efter trerätters, lite vin och spelkväll med Elin och Jonte, hade Elin lyckats manipulerat mig till att säga ja till detta =) outfiten är vald och Elin och Anna kommer hit till kl fem då ska det piffas =) Förutsättning att vara fler så en kan vara lektant, så har vi självklart ett snurrande schema =) 
Ken kommer hem före sju så då kör Elin oss in till förfest hos Emma, ska bli mycket trevligt. Min snälla kusin kör hem mig vilket var en förutsättning för att jag skulle kunna följa med för imorgon är det dop i Vittinge så jag hoppas jag är någorlunda pigg då...   ;)

Nu ska jag leka lite till med min lilla ligist och sen plocka fram kläderna till imorgon så det är förberett, jag skulle nämligen få lite sovmorgon då för Ken fick det idag.

Ha en underbar helg allesammans!

Superstar

Shit vad mitt uppdaterande är under all kritik, har inte haft lust eller ork till det, nu är jag sådär trött igen nämligen. Asdrygt. Jaja hursomhelst så är allt bra med oss i varje fall och jag tänkte uppdatera er lite på vad som hänt sen sist, det jag minns.

Det som inte är så svårt att glömma är dock att jag just nu håller på att måla om i hallen, har sista strykningen ikväll, Elin hjälpte mig med att grunda i förrgår så helt själv har jag inte gjort det. Nu är i varje fall allt det som var beige vitt istället. Mycket bättre. Nackdelen är dock att färgen skiljer sig så otroligt mycket från den andra vita färgen vi har målat med, Men men det är som det är. Någongång kanske vi målar allt med ny vit färg, men inte just nu.

Det jag gjorde i lördags som jag inte kunde skriva om var att jag var med på Jennys möhippa.
Vi rövade henne på morgonen och lyckades verkligen totallura henne, hon var så inne på att hon skulle jobba hela helgen så hon hade verkligen ingen aning. Sedan åkte vi in till Uppsala, vi stannade och åt på vägen in i ett jättemysigt litet sommarhus. Sen var det dags för magdans vilket var otroligt roligt, alla var redan lite smålulliga =)
Efter det så var tanken egentligen att vi skulle åkt tlll fyrishåv och spabadat lite men det kändes som det blev så stressigt så vi åkte till hotellet istället, alla gjorde sig i ordning och det var frågor om Jennys alla killar som hon fick svara på och lite annat roligt. Sen var det dags för bowlagret och trerätters med efterföljande bowling. Mycket roligt var det!





En bild på Jenny i sina kläder... Haha,måste nästan berätta storyn om den hemska mössan. De hade varit i thailand och en tjej som var med skulle köpa den där, Jenny tyckte att det var som att kasta trettio kr åt helvete för när skulle hon någonsin få användning för den där... haha, ibland ska man nog bara vara tyst =)

Idag är det lunch hos Tessan, Meja och Douglas, ska bli trevligt och av någon konstig anledning blir det alltid väldigt väldigt gott.
Efter det ska jag inhandla de sista ingredienserna till imorgon. Jag ska bjuda Elin och Jonte på trerätters. Sen ska jag måla sista strykningen och städa i ordning huset för det kommer jag nog inte riktigt hinna imorgon.

På söndag är det dop för Saga så jag måste ner på stan och försöka fixa ngn present och så också. Hatar att vara ute i sista minuten men nu är det så det är...

Just nu har jag världens gladaste donna här med ett skohorn i handen... farligt =) Hon kan ställa sig upp mot saker nu och även stå en liten stund själv. Lilla skruttan, vad sjukt fort tiden går.

Jag längtar till Jenny och Johans bröllop, Jag älskar bröllop överhuvudtaget och jag tror detta kommer bli ett alldeles underbart sådant. Extra roligt nu när man känner några andra av gästerna. 

Jag och Jenny träffades också på ett väldigt roligt sätt, Jag var ute i skogen och gick med Xerox, hade läst i ngn hundtidning att om hunden började ha ett för långt avstånd då den var lös så skulle man springa och gömma sig (ni hör ju vart det här leder ;) Hursomhelst så hade jag börjat göra det och det hade fungerat hur bra som helst, Xerox letade upp mig hur fort som helst och sen höll han sig närmare resten av promenaderna.
Denna promenad började han springa för långt fram igen så jag sprang in i skogen och gömde mig bakom en sten, men han kom inte så fort som han brukade, men jag väntade. Till slut hör jag ett "hallå?" Jag ville hellre dö än resa mig upp då kan jag säga =) Jenny var ute och gick med sin hund och Xerox hade stannat en bit bort och tittat och sen hade han vänt och letat efter mig. Jag förklarade väl situationen och sen gick vi resten av promenaden tillsammans och bokade in en ny promenad och sen har det fortsatt detta var väl några år sen, två-tre år sen ngt sånt. 


 
Becca, Anna och Martina-otroligt härliga och roliga tjejer. Ska bli kul att återse dem och kanske köra lite magdans, haha.
Jenny- Jag fick äran att sminka.... =)

Nej om jag skulle underhålla min lilla donna och försöka städa och plocka lite då kanske. Hoppigt inlägg det här men så är det ibland.

Igår gjorde jag äntligen mitt jäkla cellprov, och det kändes inte. Sjukt hur man kan vara orolig för ngt så litet =)  Vi var även in på tio-månaders kontroll. Mitt på dagen var det mammaträff så det blev helt perfekt med alla bm och bvc besök.. =)

Ha en härlig dag!


Så sällan jag uppdaterar

Selma har varit sjuk i veckan vilket har resulterat i att vi har varit mestadels hemma, ngt som jag tycker är rätt tråkigt, Någon dag är skönt, men fyra dagar i sträck-lite för länge. Femte dagen idag för den delen. Dels så ska man roa Selma och dagarna känns som att de bara är en radda rutiner. Nej, jag gillar vårt "vanliga" liv mer, de som består utav mammaträffar och luncher. Selma får se ngt nytt då och jag med =). Men hon verkar otroligt pigg idag så nästa vecka är vi nog back on track. 

Idag har jag suttit och tittat på lite billiga weekendpaket i Sverige. Är rätt sugen på att åka iväg på bara två nätter jag, Ken och Selma, Vore roligt och skönt. Ken jobbar ju dygnet runt för tillfället så jag ser honom knappt, igår kom han hem efter att jag hade somnat och idag åkte han direkt efter frukost. Får ju känna på hur livet som ensamstående skulle vara i varje fall =)  Kanske ska planera in ngn liten kortweekend i maj någon gång. Kollar man priserna så behöver det inte bli så dyrt, runt tre tusen med frukost, middag, boende och bensin dit. 

Nu ska jag leka järnet med Selma en halvtimme för sen är det dags för kvällsrutiner (rutiner som sagt). Tina skulle hyra ngn film och komma hit, ovetandes om att jag kör en kortare cambridgediet igen frågade hon om hon skulle köpa med godis, och shit vad gott det hade varit, men icke. Hon skulle köpa med som hon kunde äta dock. Jag får väl riktigt njuta av min shake jag... Men det är ju för en god sak... =) 

Jag tror att jag ska köra tills onsdag, då ska jag gå på kombinerad kur, äta ett mål och köra cambridge två. För nästa lördag vill jag kunna äta för då ska jag göra ngt riktigt roligt. Ngt jag inte kan skriva om här, men ni ska få bildbevis på vad jag haft för mig lite senare, kanske i varje fall =) 

Nej nu är det Selmatime som gäller..  Ha en härlig helg allesammans!  

Orsa, påsk och äta själv...

Idag fick lillpluttan testa att äta själv igen, det gick väl sådär. Jag är glad att jag inte är särskillt pedant när det gäller sånt här, hon kommer ju inte lära sig om hon inte får prova. Men efteråt får man sanera både unge, stol och golv. =) Hon tyckte till en början att det var otroligt roligt, tills hon insåg att hon inte fick i sig så mycket, då fick jag stödmata lite. Lilla skruttan. Hon har börjat dansa nu, så otroligt söt =) Här kommer lite bilder på äta-själv-försöket.




Här är stugan vid sjön där vi åt påskmiddag. Riktigt mysigt läge på den, synd att man klätt sig för kallt och att Selma var lite rastlös bara. Det rökte in också, vi var där någon timme och åt fläskfile, potatishalvor, sås och grönsaker, det var riktigt mysigt, hoppas att det blir en tradition. Nästa år ska jag dock inte ha några glansiga leggings på mig utan underställ och andra varma kläder. =)
 


Mamma utanför stugan.


En gitarrfrukost. Här ser man att det är lite provisoriskt än så länge. Men jag trivs bra där uppe, kommer att bli väldigt fint då det är klart.


Jag och pappa åkte skidor en dag ,det var underbart väder, lite för blöt snö i backarna bara, men annars superbra.


Pappa i norrbacken.


Jag, Selma och mamma tog en långpromenad med Selma i pulkan. Det var så otroligt ljust så solglasögonen åkte på. cooling va? Tog bort klistermärket sen... =)

Mamma och Selma

Idag har det varit väldigt lugnt, Selma har sovit dåligt i flera nätter så vi har varit lite trötta allesammans. Ken är och hjälper Jörgen att gräva vid deras nya tomt. Och jag tror att jag ska köra ren kur med cambridge ngn vecka igen. Känner mig inte så motiverad så kanske blir det kombinerad kur. Vi får se.

Ha en härlig sista påskdag!