Utkast: Jan. 27, 2011

Oj oj oj vilken dag, jag är verkligen helt slut i huvudet. Min underbara älskade lilla skitunge har nog testat varenda gräns idag. Trots eller utveckling hur man nu vill se på det. Hon utvecklas enormt skulle man kunna säga. =)

Kommer nya ord varje dag och det är så roligt att få uppleva hela utvecklingen från början..

Idag har jag i varje fall tagit tag i ngt jag tänkt tagit tag i väldigt länge, jag har börjat lagt ut massor av saker på tradera, nu hoppas jag bara att allt (eller i varje fall det mesta) blir sålt, så att det känns värt tiden man lägger ner. Min uppkoppling är ju inte världens snabbaste så det tar ju rätt mycket tid..  



Sötnosen som sjunger och spelar, och tro mig öronskydden behövs ;) Hon tar de ljusaste av toner och är helt klart en förstasopran, precis som mamma sin... =) Dock ligger hon någon oktav över det jag någonsin kunnat komma...

Min lilla sötnöt, mina löparskor på fel fot och sen är outfiten klar... =) Jaja, tur att någon använder dem iaf ;)
Vi var till frissan igår så det långa håret är borta nu, lite sorgligt faktiskt, men det blev ju mycket tjockare och hon slipper ha luggen i ögonen. Men i varje fall...

Nej nu ska jag kolla hur det går på tradera och sen ska jag slappa, det har jag verkligen förtjänat idag.

Graviditet

Att vara gravid är ju helt underbart. Att ha fördelen att kunna bli gravid, att få uppleva innifrån hur bebisen växer och sparkar och sånt. Detta vill jag av någon konstig anledning att Ken ska vara lite avundsjuk på, vilket han inte är. Och jag har frågat flera gånger om han inte tycker att det är bara liiiite tråkigt att inte han får känna hur det känns, men icke.

Dock finns det ju flera jobbiga saker med att vara gravid också, och nu utgår jag ifrån mig själv. Att hela kroppen förfaller, att man mår sjukt dåligt i minst två månader, att man får ont i kroppen, att man sover hur dåligt som helst och måste upp och kissa på nätterna, att man är helt sjukt känslig, att man faktiskt måste föda barnet (lite positivt också, men mest jobbigt faktiskt.) Att man efter förlossningen är helt förstörd, att man är den som ammar och därmed den som går upp på nätterna sen och så vidare..

Nu är ju listan på negativa saker helt klart längre även om känslan helt klart är mest positiv, är inte det konstigt egentligen. Men det andra trumfar liksom. För hursomhelst så kommer det ju i slutänden ändå (förhoppningsvis) en underbar liten bebis.

Hursomhelst, det var inte det jag skulle gå in på utan bara varför jag vill att Ken ska tycka att det är lite tråkigt att inte han kan få vara gravid. Det måste ju vara för att det skulle vara ännu en positiv grej för mig... Eller jag vet inte.

Svamlar lite bara, tänkte bara göra ett kort inlägg för jag tänkte titta på familjen annorlunda. Jag fattar verkligen inte hur man kan välja att skaffa tio st barn, jag tycker det är galet. Därför är det lite fascinerande att titta.

Igår tittade vi på karate kid här hemma och jag hade en riktig graviddag och började böla till filmen typ tre ggr, Ken bara ler och skakar på huvudet och hämtar snorpapper. I vanliga fall skulle jag aldrig gråta till ngt dylikt, men nu var det ju så fint. sjukt.

Nej nu ska jag ner och slå på tvn och invänta Ken för lite soffmys.

Vilken underbar uppdatering va? En gravids hormoniella bekännelser kan vi kalla inlägget. ;)

Yes!

Fattade äntligen hur jag kollade om mina uppgifter vad godkända, och de var det. Skööönt.

I övrigt tänkte jag bara väldigt snabbt uppdatera er då jag har en riktigt liten grinskalle här, jag tänkte att hon kunde roa sig själv en liten stund, medan jag skulle fixa diverse olika praktiska saker på datorn, det gick sådär... Hon är riktigt fumlig så vad hon än leker med så gör hon bara illa sig, en sån dag är det idag...

Fick mess från mediamrkt om att min kamera är fixad ska åka och hämta den och kanske även investera i ett nytt objektiv, vore ju verkligen på tiden då jag velat ha det objektivet i ca ett år och nu faktiskt har lite julklappspengar jag skulle kunna lägga på det, vore en nytändning och då blir det ju lite extra roligt att ta kort. Min kamera har ju varit trasig sen jag köpte den, men ska väl nu fungera utan ngt större problem hoppas jag. Ska bli roligt att börja lära sig den lite mer grundligt. Den ska även användas till att få ut alla jäkla kläder på tradera också, tänkte försöka få ut dem till löning.

Vi har haft otur med våra prylar här hemma faktiskt, har haft en dvd som varit inne på lagning jag vet inte hur många ggr, nu fick jag den skrotad sist och såg idag vad jag skulle få byta mot, en vanlig trist dvd, jag ville ha en vägghängd vilket jag verkligen berättade, men vi får väl se om jag kan göra ngn skillnad när jag väl är där.  Ska ringa dem strax tänkte jag, de öppnar ju inte förrän elva av någon konstig anledning.

Ska uppdatera er med några bilder från jul och nyår tänkte jag, hade ju dock en lånekamera så kvaliten är inte super, men men.

 
Jag och Selma åker pulka... Mycket uppskattat.

Selma i pulkabacken, påbylsad så det heter duga, men det var 13 minus den dagen.


Meja och Selma på nyårsdagen, vid frukost eller lunch, minns inte vilket faktiskt. Glada var de i varje fall de små liven..

Nu måste jag sluta för jag har en liten tjej som sitter och somnar i min famn, och vi ska äta lite mellanmål innan vi sover tänkte jag. Hoppas hon inte håller på att bli sjuk bara, jag blev förkyld nu när vi var i Orsa men jag hoppas att hon klarar sig.

Jaja. Ha en skön dag allesammans!