Före och efter

Sådär, nu var det inte allt för länge sen eller hur? Egentligen borde jag städa eller tvätta, men det kan jag göra om en halvtimme också, så länge jag är klar innan desperate..

Håller på att ladda hem nya Itunes då jag införskaffat mig nya Iphone 4s. Så egentligen sitter jag bara här lite fort som tidsfördriv...

Eller fort och fort det lär väl ta ett tag då det verkar ta evigheters evigheter att ladda hem en uppdatering bara. Hmm, vet ni, jag springer och knäpper ett kort på vår entre, för det lovade jag väl sist va? 

Brr vad jäkla kallt det var... Okej, först en före-bild. Eller före och före.. Från första början var det en liten stentrapp i tre steg och här hade vi precis byggt färdigt våran trall. På den tiden var det en altan ovanför och vi hade en annan dörr och tegel överallt som ni ser. Dock samma välkomnsskylt, och samma lyktor har vi nu med, men Ken plockade bort dem innan kalaset i lördags av någon anledning, jaja, ska bära tillbaks dem imorgon.

 


När jag satt och letade efter andra gamla bilder hittade jag den här.. Såhär såg det alltså ut från allra första början... =)


Nu ser det ut såhär..
.

Visst blev det väl bra? Och lamporna lyser jättefint på kvällen, det är samma lampor som vi har på baksidan som lyser både uppåt och neråt, supernöjd är jag. Som sagt inte så stylat här, men ni förstår på ett ungefär eller hur... Hittade flera gamla bilder när jag letade så här kommer några till före och efter bilder.




Såhär såg vår härliga baksida ut, lägg väl märke till vår fina gräsrabatt, den tog ett tag att få till =) Även att få färgen på plåten att se dådär genuint nött ut, lite trixigt faktiskt ;)



Såhär ser det ut idag, tänkt bort tistlarna... =) Här är lamporna som lyser både uppåt och neråt...



Såhär såg vår baksida ut...



Och här ser man lite hur den ser ut idag, hittade ingen bra bild, men vi har ett väldans stort trädäck där idag och på den här bilden är det inte riktigt färdigt, men det är det nu, eller inte helt, men i varje fall så är det man ser på denna bilden klart idag. =)

Man tänker verkligen inte på allt man faktiskt gör, utan bara på det man borde göra eller ska påbörja.

Just nu är det färdigställandet av Levis rum som är först i prioritet och sedan ett plank på baksidan och en roligare lekplats till ungarna, men det är roligt att ha projekt igång tycker jag. Lite trist att vår gård ständigt är ett renoveringsobjekt och att det kommer att vara så i några år, men samtidigt så ser jag framför mig hur det kommer att bli och det kommer verkligen att bli jättefint så det får vara så. =)

På tal om vad man borde göra så måste jag gå och fixa min tvätt nu så att jag hinner plocka fram lite ost och kex innan housewifes börjar. Mysigt mysig kväll.

Ha det underbart allesammans.

Elin, lycka till på träningen, hoppas foten fungerar som den ska. =)
Malin-Hoppas att du tycker att skagenröran är lika underbar som jag och Elin tycker att den är och att du och brudarna får en supermysig kväll!
Sara- Hoppas att London är helt underbart, regnandes eller inte. Och du, shoppa lite för mig med.
Ken- Hoppas att inte polisböterna blev allt för dyra, vi ses snart ;)

Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Tessan

Ojojoj, så fint det blev!! Ni är duktiga ni! :)

2012-04-26 @ 08:57:00
Postat av: elin

Shit, vilken skillnad det är alltså! Man tänker inte så mycket på det eftersom det händer lite nytt hela tiden.. Eller händer och händer, som att det plötsligt bara blev omgjort haha! All cred till Ken som fixar så fint, och lite till dig med för den delen! Ni är så duktiga! Men som sagt, kul att se att det faktiskt är sån stor förändring, bra med före- och efterbilder:)

2012-04-26 @ 21:45:31
Postat av: Marit

WOW! Vad snyggt det ser ut! Jag måste ju verkligen komma och hälsa på er nångång, fy på mig! I sommar då jäklar! =)



Har du hittat tapeter till Levis rum än?



Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en mysig Valborg! =)



Kramar!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback