long time....

Okej, jag är verkligen usel på att uppdatera, vill ni höra min förklaring, Iphone. Det är nämligen så att jag tittar facebook i stort sett varje dag, inte riktigt kanske, men då har jag ju förut slagit på datorn, tittat på alla bloggar, facebook, mailen och bloggen. Nu kanske jag på min höjd slår på datorn en gång var tionde dag eller liknande för jag har ju facebook i mobilen, när jag väl går ut på datorn har jag blogginlägg att läsa så det tar mig en liten stund...

I varje fall, här kommer ett inlägg med en massa bilder...


Elin och Selma i stadsparken. Selma älskar att åka rutschkana så det sysselsatte vi oss med en bra stund, det märks hur otränad man är när man bär henne upp för trappor gång på gång och åker ner, men vad gör man inte för det där söta lilla ansiktet... =)


Ni ser ju hur hon njuter... Brallorna åkte dock upp hela tiden så vi fick köra strumporna över brallorna, tur att hon är charmig nog att bära upp stilen.




Igår hade vi besök av Julia, barnen och puma. Det blev en skogspromenad och svampplockning. Hundarna tyckte det var hur roligt som helst att springa runt och leka tillsammans... Vi hittade en hel del svamp och jag åt inte mindre än 4 svampmackor igår, hur gott som helst tycker jag det är...



Här är på promenad med Elin, har ni sett ngn så liten Donna som tror att hon är störst i hela världen... Vilket hon i och för sig är för mig.. =) Kavat är ordet.


Här var innan hennes första ridtur, tuff före och tuff efter, men väl uppe på ponnyn inte alls lika cool.. =)


Här var ponnyn hon red på, mindre än Xerox var han... Så söt och liten...

I somras när jag, Tina och Selma var ute och plockade blåbär...


Också ett kort från i somras från Karnevalen. Selma fick köpa lotter och självklart vann hon ett gosedjur vilket hon blev helt överlycklig av, hon skrattade högt och höll på att krama sönder den lilla åsnan eller lilla och lilla, den var nästan lika stor som henne, en Ior var det... Sammanfattningsvis en riktigt bra karneval för henne. Här fick hon provsitta en av hundarna på torget, det är förresten Tinas ngn släkting som gjort dem..

Idag har vi inga planer, slutar det att regna cyklar vi nog till mamma i eftermiddag men annars har jag inte bokat in ngt.

På många sätt ogillar jag hösten, men på många sätt gillar jag den också. Jag gillar den friska luften att favoritserierna börjar sändas igen ( greys, desperate och cougar town...) att man faktiskt hittar svamp i skogen och kan äta svampmacka.. Mmm. Sen att sitta inne under en filt med tända ljus och bara mysa. Det är härligt.

I söndags fyllde Elin år, jag och Selma var där på kalas, mkt trevligt och mkt gott dock inte så avkopplande att åka själv med lillfia, det är ju full fart mest hela tiden. Jag ser fram emot när hon inte måste pilla på allt, vid vilken ålder nu det kommer, det lär väl dröja antar jag. Sålänge man är i barnanpassade miljöer så är det ju lugnt, men det är desto jobbigare när det är vuxenanpassade miljöer med mycket fina prydnadssaker... Pjuuf.... =)

Nej nu ska jag och Selma gå och käka lite mellanmål så vi orkar leka en stund till.

Ha en härlig dag allesammans!

Kommentarer
Postat av: elin

Hon är ju jordens sötaste! Och vilken stor tjej som redan har hunnit prova på att rida!=) Jättego i ridhjälm..:)

2010-10-08 @ 09:11:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback