Valborg!!

Hade en mycket trevlig och familjevänlig valborg igår. Tog en långpromenad med Xerox och Selma på dagen och sen sov jag och Selma en timme på soffan. Mamma kom över på en fika och Elin kom över en sväng. På kvällen var det middag hos Tessan och Henrik. Maten var som vanligt otroligt god. Trerätters hade vi turen att bli bjudna på. Vi åt förrätt och varmrätt, och tog oss sedan en promenad ner på stan och tittade på raggarbilar, Ken föreläste om modellerna och jag kunde sticka in en väl övervägd färganalys ibland. ;) 
Selma påbylsad inför promenad och utomhussovning...


Världens bästa Tessan


Papporna som Douglas så sött kallade dem =)

Världens sötaste lilla Douglas

Och Ja, tycker man att jag överanvänder ordet världens så är det nog en mycket korrekt analys =)

Det enda negativa igår var att vi fick punka på vår vagn och att det blev sent, men att det blir sent är väl egentligen bara ett tecken på att man har roligt så det var nog positivt ändå trots allt. Är dock rätt trött idag, Ken fick sovmorgon av oss.

Då vi kom tillbaka från promenaden åt vi efterrätt och sedan spelade vi spel. Mycket trevligt. Tack Tessan m. Familj för en väldigt trevlig kväll!!

Idag är min förhoppning att jag ska umgås lite med Elin, vet dock inte riktigt hur hennes schema ser ut, men vi skulle höras under förmiddagen...

Min lilla sötstrumpa Selma är för tillfället högt och lågt och överallt. Hon reser sig upp och går med hjälp av allt. Hon går med hjälp av sin gåstol och skjuter den framför sig... och annars är det möbler. Det går så sjukt fort allting... Hon har en vilja av stål så jag tror att det blir till att rensa allt som hon vill slita och dra i (där jag inte riktigt är överens om sakernas användningsområden....=)

Och om ngn undrar så var OS i Stockholm 1912. (ett årtal jag kom på i bilen hem faktiskt... =)

Nej nu ska jag underhålla Selma....

Ha en trevlig dag allesammans!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback