Detta fält måste fyllas i-trots uppenbar brist på motivation att hitta på en rubrik.

Inleder med några bilder som jag tänkte ladda upp sist. Så jag liksom kan börja där jag är nu sen...


Två björnar som badade och försökte fånga fisk, Selma tyckte det såg helfestligt ut och hade hon kunnat hade hon nog gärna badat med dem, hon verkligen älskar vatten min donna...


Rätt dålig bild men det är två sibiriska tigrar det där, och tro mig de såg helt annat än snälla ut, ser ni att de har dubbla staket vid höjden för att de inte ska ta sats från klipporna och hoppa över.... Ryser bara vid tanken.... De var sjukt stora och muskliga.


Mycket vacker utsikt var det, ni kan ju tänka hur mycket uppför vi hade gått här =)


 
Isbjörnarna- Selma älskade dem och vinkade så fint.... De ser väldigt snälla ut, och nog för att jag är naiv, men den går jag i varje fall inte på.


En mycket glad och ivrig liten parkbesökare =)


Släpar mamma framför sig samtidigt som hon har full koll på kartan och vilka djur som kommer härnäst.. Ett riktigt litet A-barn =)




Dock blev inte slutet på semestern riktigt som vi tänkt oss, Selma blev förkyld och fick feber så orsayran får vänta till nästa år för våran del. På torsdagen blev jag sjuk så inte heller dalarnas riviera kunde vi besöka, Men det är ju rätt bra för då har vi mycket kvar att uppleva till nästa besök... =)

Just nu byggs det trall här hemma. Jag har precis tagit mig tid att göra både manikyr och pedikyr och nu ska jag ut och kapa trall-mycket smidig planering. I samma stund som jag skrev det här började det spöregna ute. Kanske blir det inget kapande. Jag kan mycket väl vänta till på lördag... =)  (eller haha, det kan jag nog inte alls när jag tänker efter. Det borde ha varit klart igår =) Jonte, vart är du? =D

Skönt att det blir lite svalare av regnet nu inför natten, lillpluttan kan få upp till 30 grader på sitt rum-Inte nice. Men jag har köpt AC nu så nu jäklar ska vi ha skön temperatur i sovrummen, väntar på att Ken installerar den dock.

Imorgon ska vi till Tessan och Henrik och äta middag och spela minigolf ska bli riktigt roligt som vanligt. På dagen kommer Elin hit så då blir det lite qualitytime med henne också. Båda mina underbara vänner på samma dag, kan man ha det bättre?

Är så otroligt glad över de människor jag har valt att ha i mitt liv. Jag har en otrolig tur och jag är otroligt tacksam.

Ska ta kort på baksidan ngn dag så jag kan visa er hur arbetet fortskrider här hemma. Det går verkligen fort framåt nu ett tag och jag älskar det. Jag har gjort en lista (ngn som är förvånad ;) över allt som är kvar att göra här hemma och sen har jag lagt upp en strategi för när och hur vi ska göra det och det känns så bra. Kommer att bli en skön vinter för oss med massa mys och massor av middagar hemma har jag tänkt. Hoppas det blir som jag har tänkt bara. =)

Jobbade helgen som var och usch vad jag verkligen inte saknar det. Sist när jag var in och jobbade tyckte jag det var jätteroligt och att det verkligen kändes givande. Denna helg kändes krävande och otacksam och allt annat än givande. Det som underlättade var att jag jobbade med världens bästa Johansson. Men jag längtar verkligen inte tillbaka just nu och det känns extremt tråkigt.

Idag var jag till Mimi och fixade håret, blev otroligt nöjd som vanligt. Så glad att jag hittat ngn som jag kan gå till varje gång där jag jämt blir nöjd. Är jäkligt glad överlag nu. Och Sommaren, kan man annat än älska den? Vi hade tänkt åka utomlands i höst, men just nu känns det inte som det finns så stort behov för det. Känns som om utomlands har kommit hit på semester. Underbart! När vintern kändes så lång, kall och snöig hade jag ett eget litet positivt mantra och det var att är det en riktig vinter så blir det en riktig sommar, och det verkar ju verkligen stämma.

Men har ni tänkt på att alla som klagade som tusan på vintern och att den var för kall och för lång, o.s.v. även klagar nu för att det är för varmt, för kvavt för torrt o.s.v. Blir folk aldrig nöjda?

Haha, apropå ingenting såg jag att Olsen brothers (kommer ni ihåg det danska eurovisionbidraget?) De har i varje fall släppt en ny skiva med covers på tolv eurovisionlåtar fly on the wings of love (deras egna) waterloo och andra klassiker är med. Min fråga lyder..... Vem fan köper detta album?!?!? Kom de på efter tio år att det kanske var dags att synas och tjäna pengar igen och kom på den geniala idén att släppa ett coveralbum... Usch och fy, hoppas den släpps i en butik långt ifrån mig.... =)

Nej om jag skulle ta och bidra med lite arbetsförmåga och inte låta Ken göra allt jobb själv, hur bekvämt det än låter ;)  Senast kl 23 tänkte jag nämligen försöka vara i säng. Regnet avtog här så jag har ingen ursäkt, var en skur på fem minuter. skumt. Men som sagt att klaga på vädret går aldrig ur mode =)

Jag är så otroligt glad idag, (konstigt nog egentligen då mycket verkligen inte gått som jag velat. Men mitt humör bestämmer utan logik, jag lovar, det finns både fördelar och nackdelar med det ;) Just idag är det en fördel i varje fall.

Har varit så otroligt irriterad på massa puckon runt omkring mig några dagar, ringt till Tessan och Elin och ventilerat av mig. Var längesen jag hade ett så stort behov av att bara få prata av mig irritationen. De har varit både bra lyssnare och bra rådgivare. Tack!

Men just idag är jag glad!

Det önskar jag att ni också är. T.o.m ni rikspuckon, är ni glada kanske ni slutar störa er mot andra.
Peace out.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du kan mitt nummer om du behöver ventilera av dig gumman, dock är ju vår specialitet att ringa om varandra! Puss på dig!

2010-07-15 @ 22:31:29
Postat av: Jenny

Haha, du har ju varit en sån upptagen karriärskvinna så därför har jag inte ringt =) Men snart så, semester då har vi ju kanske tid att träffas IRL till och med ;)

Postat av: Marit

Hej sötmos!



Vad härligt att du är så glad! Det är inte helt fel att känna sig riktigt nöjd med tillvaron, vi har det ju faktiskt riktigt bra på alla sätt och vis! Helt rätt inställning! =)



Ha en skön fredag gumman!



Kramar från Marit

2010-07-16 @ 09:20:30
URL: http://mysweethome.blogg.se/thehavenofelves

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback