Myskväll

Helt Otroligt trött idag, barnen stökade runt inatt så ikväll blir det tidigt, ska mysa framför Idol, sen blir det ett bad med en ny tidning och sen blir det kväller =)

Jag måste faktiskt erkänna att jag gillar hösten, ungefär tills löven trillar av tycker jag det är mysigt, sen är det inte fullt så fint, inte ute i varje fall. Varenda åker är upplöjd och brungrå och träden är gråa, gräsmattorna är i princip gråa allt är bara gråbrunt. Det gillar jag inte. Inne är det dock mysigt, man kan tända massor av ljus och det lyser verkligen upp eftersom det är så himla grått och mörkt ute.

I Söndags var Anna och Elin här och vi lagade mat och tittade på film, mycket mysigt. Så mysigt att jag bestämde mig för att dra ihop ett gäng brudar igår med för att titta på tv och umgås lite. Vi var 6 st (och Ken =) Riktigt mysigt.

Idag lämnade jag Selma på dagis, sedan åkte jag in till Malin en sväng och vi gick en promenad och fikade lite, mycket trevligt och skönt att komma ut en stund, ovanligt att träffas bara med småttingarna, blir lite lugnare då :)

Jag älskar verkligen mitt dagis, Selma trivs kalasbra och tycker det är jätteroligt att åka dit. Hon är superglad när man kommer och hämtar och allt har hittills alltid fungerat bra. Härligt för henne, för mig och för Levis. Bra för alla helt enkelt...

Nu ska jag ner och göra i ordning lite lite lite gino till mig själv och tända lite ljus och bara slappa. Båda barnen sover, Ken är och hälsar på sin bror en sväng och det är lugnt och tyst och helt underbart skönt.



Min söta lilla sömntuta, hoppas han kan vara lika trött i natt ;)


Tina soffhänger lite.. Här ser ni lite av de nya färgerna i vardagsrummet-höstigt och varmt va?  Jag är faktiskt nöjd fast det är olikt mig med så mycket färg... =)

Ha det fint mina vänner!

Jag är så jäkla cool

För jag har opererat ögonen (för er som inte redan visste det =) Det är verkligen något som jag aldrig någonsin trodde jag skulle våga. Jag gjorde en FS-lasik och det var inte så farligt alls. Blir det inga komplikationer på det här så är det helt underbart! Jag som är livrädd för allt som har med läkare och undersökningar att göra. Ger mig själv en rejäl klapp på axeln för det =)


Vi har köpt en rutschkana till Selma (Och Levis också i sinom tid såklart) och som ni ser så var det en riktig hit =)


 
Skelögd liten skit =)

Sån jäkla busunge men hon är så go just nu, riktig liten sötnos är vad hon är... Även om hon kan döja det rätt väl ibland ;)



Ska försöka hjälpa Ken att fixa en hemsida nu, men sånt är inte min grej, jag skulle säkert inte ha några problem att lära mig det om jag var intresserad, det är jag inte.

I helgen kan ni väl hålla tummarna att jag vinner några miljoner, jag skulle vilja det faktiskt.

Vet ni förresten en av de viktigaste grejerna för att jag ska må bra och vara glad är att jag har något att längta till och det behöver verkligen inte vara några stora grejer. Just nu längtar jag till

Att ha mascara och duscha håret som en vanlig människa igen =)
Att Samla ihop en hel hög härliga vänner och titta på Greys-premiären och äta något snask till =)
Ullared-resan med Bästaste Elin, det kommer bli guld =)
Mama-galan i stlhm dit jag ska med min snällaste Jullan =)
Orsabesök i November med Elin och Jonte...MYS! =)
Jul, orsabesök och allt som hör till, Jag älskar Julen =)

Det var väl de sakerna som jag har just nu vad jag kommer på. Och JA jag känner att jag måste göra en smiley efter varje grej för jag blir glad bara jag tänker på det. Andra saker jag ser fram emot är att gå och testa alla träningspass med Jullan och se kilona försvinna (förhoppningsvis). Och sen är det ju vardagliga saker såklart, att träffa vänner att umgås med mina barn och min familj.

Något jag inte ser fram emot är att börja med den här jäkla hemsidan, så det är väl lika bra att jag drar igång.

Ha en underbar helg alla vänner, och glöm inte håll tummarna för mig!

Kram!

Äntligen lite ordning i skallen =)

Länge sen igen nu =) Men idag har jag en
superdag (vilket var otroligt länge sen =) men det är ju bäst att utnyttja tillfället och blogga lite då man har lust, tid och energi på samma gång. =)

Selma har skolats in på dagis den här veckan, och fast det kanske inte är så mycket så har det i min hjärna blivit fullt upp. Idag gick hon nästan en hel dag, en hel dag för att vara henne alltså, 08:30-13:00 det är då hon kommer att vara där, tre dagar i veckan. Hon är ju otroligt framåt min lilla tjej, första dagen så direkt efter att jag hade klätt av henne gick hon in och satte sig och lekte med tre andra ungar, jag hann inte ens få av mig skorna och följa med. Hon är cool. Hon har gråtit en gång, och det var för att hon inte ville åka hem... =) Haha, tror dagis blir bra för den donnan, och jag vet, man kan förvänta sig bakslag längre fram och så, men jag tycker ändå det är häftigt att hon hittills har anpasat sig så bra. Idag la de henne för att sova i vagnen för första gången och det gick hur bra som helst.... =)

Ken och Selma var borta någon timme här på eftermiddagen och det var bara jag och Levis hemma så då hann jag med att rensa och sortera bland massa papper och tidningar, aptråkigt men himla skönt när det är gjort =)  Dock omöjligt att göra med Selma hemma för då är hon bara och stökar runt i all min sortering.

I vanlig ordning ska ni få lite bilder... =)


Selma på dagis, rutschkaneåkning är grejen, hon åkte förresten stora rustchkanan på badhuset typ 7 ggr efter minisimmet i torsdags, trodde att den skulle gå för fort för det, men den gick perfekt.

Selma härjar runt på utegården =)

Dessa ögonfransar är jag lite avundsjuk på, tror Levis kommer få likadana för hans blir bara längre och längre...

Min glada lilla dregelskrutt =)

Jag har varit rätt less på djur överhuvudtaget ett tag för jag tycker att jag har fullt upp ändå (Inte för att en katt tar någon energi alls och speciellt inte våra, förutom att de lossar päls då. Men detta tror jag är en av de snällaste katterna i världen, han är så go.

Här ser ni ett exempel på dreglandet, måste bli obligatorisk dregellapp snart.






Kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist så kanske har ni missat massor av otroligt livsnödvändig info om mitt liv, kan vara så, men men.

Nu ska jag rensa igenom Levis garderob så jag kan ta det lite lugnt innan jag ska sova sen.
Ha en underbar kväll!