Grattis

Kevin som idag fyller hela 5 år, värst vad tiden går fort.... =)

Idag ska vi fira Kens mamma som fyllde 50 här i veckan, det hade jag absolut ingen aning om eftersom min drummel till Sambo helt hade glömt bort det, men han blev påmind i telefon av sin mamma då hon faktiskt tyckte det hörde till att säga grattis... Kens förbryllade ansiktsuttryck var värt en del... =)

efter det ska vi vidare till Sigtuna där vi är bjudna på mat av Jessica och Maran, blir nog lite poker också skulle jag tro.. Ska bli otroligt roligt, var längesen vi var där känns det som..

Igår var vi till Jenny och Jocke i Bålsta... Det var trevligt, men Ken hade sån huvudvärk så det blev tidig hemgång, tyvärr.  Men det var spännande att se hur hundarna gick ihop... De har ju Xerox bror, en stor grand danois på 70 kg, + att de har en rottweiler hanne på 40 kg eller liknande... hela kvällen gick dock bra... (hade andan i halsen där ett tag)....  De ska dock kastrera bägge två så snart  kan man  slappna av.. Rottisen har nämligen lite attitydsproblem... =)

Imorgon kommer min pappas kusin hem till oss och kollar över vårt värmesystem och skriver ett kopplingschema så att  Kens bror kan koppla in det där till oss... smidigt värre, börjar bli rätt kallt hemma faktiskt...

När vårt kök är klart så ska jag börja bjuda in människor på mat och spelkvällar ska bli härligt att kunna ha lite ordning hemma och kunna ha folk på besök utan att dö av röran runt omkring...  Mamma hade passat på att visa vårt hus för lite människor medan man är utomlands... Och jag kan inte ens beskriva röran som råder där...  minus till henna p.g.a det..

Nej hem och byta om då kanske.. Ska bara vattna mammas 123 blommor först... puh... 

Ha en trevlig helg...




Home at last

Hemma igen, Blandade känslor.. Är sjuk vilket är astråkigt.. Men kan dock spendera hela dagen med att gosa med alla djur... stort plus.. Dock bara att öppna dörren hemma och inse att... just ja..vi lever ju på kräm och mjölk för vi har inget kök... Den känslan var ett stort minus... speciellt efter att ha haft all inclusive och haft massor med mat att välja mellan..

Vi hade en oerhört härlig resa i varje fall... Vi var till saharaöknen och red kamel, sov i öknen under bar himmel... (ska tilläggas att i sahara öknen finns sandormar, skorpioner, svart kobra.. och mycket mycket mer farligt..) så att sova kanske var att ta i.. Men jag låg i varje fall på en säng under stjärnorna och slumrade till korta stunder... =)

Det var en härlig resa och oerhört välbehövlig...  kan tyvärr inte ladda upp några bilder då vår dator krånglar för tillfället.. Men det kommer...

Nej nu ska jag kolla igenom de 130 mailen jag såg att jag hade... så på återseende...

På återseende....=)



Nu ska vi utomlands igen... Underbart.. Åka ifrån regnet och vårt kaos hemma för en stund... SKÖÖÖÖNT!!!!
Bilden tog jag i Indien, i palolem, då vi tog detta kort hade vi gått en bra bit... Då vi låg längre bort till vänster än vad som är med på bilden... Var finast strand där borta..

Nu ska jag läsa böcker ladda batterierna och vara sådär äckligt romantisk med Ken...=)  Vi firade förresten 4 år igår... Så vi var in på bio i sällskap med mina föräldrar,... Blev lite spontant på kvällen sådär.. Egentligen hade vi bestämt att vi inte skulle göra ngt då vi skulle ge varandra resan i present... Men sådär kan det bli ibland... =) 

Idag är det bara en massa praktiskt som ska fixas... Så det blir en rätt trist dag.. Packa, vattna blommorna, tömma och byta sand i alla kattlådor... Tömma ur bilen för jag ska nog få den städad när jag är iväg... Eller få och få.. Jag ska nog betala för att få den städad... Imorgonbitti skjutsar vi Xerox till Ida och sen åker vi..... Ska bli så jäkla skönt... Har varit så trött ett tag... Nästan så trött så jag inte varit optimist längre... Men bara nästan.. =)  Och imorgonkväll badar jag i medelhavet....

Nu ska jag tömma kattlådor... Sen är det packning på listan...Intresseklubben antecknar va? ....=)

 Ha en skön kväll..

Forgot....

Lina, du är självklart utmanad du med.... =)

adventure....

Utmanad....
Blev utmanad av Sara

tre saker jag gör när jag vaknar:
Snoozar fyrtio ggr...
Sätter i linserna för utan dem ser jag ingenting...
Går en promenad med Xerox

tre saker jag måste ha under dagen:
Ngt ätbart...=)
Social kontakt
Ngt att göra

tre personlighetsdrag på mig:
Omtänksam
Kreativ
Pratglad...

tre saker jag gärna ägnar mig åt:
Inredning/renovering
Träffa människor
Vara hemma med djur och sambo....

tre saker jag är rädd för:
Getingar.....
Hajar
(och ngt lite mer djupt...=) Att sitta på ålderdomshemmet och ångra massa saker man aldrig gjorde...

något jag drömmer om:
Att älska mig själv 100 % och vara nöjd med mig själv.
Att inte ångra någonting på ålderdomshemmet.... =)
Att alltid ha mål i livet... 

person jag utmanar:
Marit



Sådär... Ingen kan säga att jag backar en utmaning...  Nej nu ska jag börja göra mig i ordning för att åka iväg... Heby Karneval ikväll... =) ¨
på återseende...


It started like a love affair....

Jag har hittat den....Tapeten till mitt sovrum... Nöjd med mitt val vilket jag aldrig brukar vara, men jag tror detta blir snyggt.... Är nöjd med affären där jag hittade den också, de hade som en bruten spegel... Eller rättare sagt 5 små speglar i en båge, och hängde man upp tapeten där framför så såg man hur den skulle se ut på en hel vägg, eller rättare sagt ca 4-5 våder bredvid varandra. Asbra ju.. Jag tycker det är supersvårt att se det framför mig annars.. Men nu är jag så nöjd... =) Hoppas det håller i sig... 

Hittade även en annan tapet som var som en dröm.... Men lika dyrbar som en bra dröm var den också... Så jag måste hitta en liten vägg där jag kan ha den.... Och jag tror jag vet var... =)  Men det får bli ett mycket senare projekt och tills dess har jag nog ändrat mig hundra ggr =) 

Dock har man ju ett svårt val att ta ställning till... Fega med tapeterna -ni vet. svart, vitt grått beige eller liknande kanske lite medaljongmönster, blommor eller liknande... Eller ska man bara ta en totalt urspacead tapet som är sjukt cool, men som man troligtvis tröttnar på rätt fort, men då tapetsera över den? I sovrummet safeade jag, men jag funderar fortfarande över köket... =)  Jag menar en fondvägg går ju fort att tapetsera om, ,men samtidigt så tröttnar jag sjukt fort på färger... 

Vilken härligt ytlig blogg jag har och vilka otroliga problem och svåra frågeställningar jag ställs inför..... =) 

För att byta ämne helt så är det Hebykarneval i helgen.. Min närvaro där har varit sisådär sista åren, men förut var den prickfri... vet egentligen inte om jag är så jättesugen. Men jag ska till Ida först och förfesta lite där och så.... På fredag fyller farmor år så då ska jag först shoppa present sen ska vi väl dit på middag antar jag...

Nästa tisdag åker vi.. Jag är totalt oförberedd. Borde börja kolla upp sånt nu, men jag tror jag tar tiden då jag ändå kommer vara bakis och trött på Söndag och gör det... =)

Tillbaka till ytligheten så har jag hittat två helt nya och förhoppningsvis underbara märkesoutletsaffärer här i närheten, Ska nog göra ett besök i en redan på fredag, mina förväntningar är skyhöga... =)   

Nej om man skulle ta och gå och sova då.. Imorgon är ju ändå en ny härlig arbetsdag... Det här veckan är jag nästan 130 timmar på jobbet.... Sunt... =)  Men men... Snart en veckas sol och bad... Lovely...

Sov så gott....

Long gone...

Spisen är borta, dock inte helt bekymmersfritt..tror jag har skadat mina händer rejält.. Har så ont efter den där jäkla bilmaskinen... Tror ni inte att den gick sönder också då... maskinen alltså.. FIck hyra en idag och sen fick Ken göra klart det sista... Tog honom inte lång tid en halvtimme kanske... Med maskinen vi hade innan hade det nog tagit uppåt 2 timmar eller så.. Fast den vi hade var köpt på rusta för 300 kr.. Den här kostade nog några tusen....  Kvalítée...=)

Idag var jag på ljusparty.. Fanns rätt mycket grejer.. Ska ha ett själv i Oktober tänkte jag så då får ni gärna komma... ska skriva datum och tid så fort jag vet.... =)

Nu ska jag gå och lägga mig, riktigt seg idag också.. På fredag är min semester slut och jag är nog tröttare än någonsin..Härligt va?  Men vi åker ju snart utomlands så det är helt okej. om 15 dagar åker vi... Ska bli underbart härligt faktiskt... Sen när jag kommer hem ska jag ordna upp mitt liv... Ni vet rensa i röran, kasta städa, organisera så saker ska gå smidigt och snabbt... Ni vet den där tanken man har varje gång man har storstädat och det är sådär otroligt fint.... Nu ska jag hålla det såhär....=) den orealistiska tanken ni vet...=)

(vanligtvis går det bra någon vecka tills man har över folk på förfest/middag och man stökar till och inte orkar röja det sådär jättenoga morognen efter sen byggs det bara på.....)

Men men.. Den här gången..... Vänta bara..

Ha en skön vecka....

Ansträngande

Kom på en dag att jag inte ville ha den öppna spisen i sovrummet kvar... Sagt och gjort.. Började riva den direkt, impulsiv som jag är... Hade jag vetat hur jobbigt det skulle bli hade jag aldrig gjort det... Ska försöka bli av med det sista ikväll.. Men tro mig den är rejält murad... Det sitter stenhårt... Håller på med bilmaskinen, men ändå tar det hur lång tid som helst att få bort en enda liten tegelsten... Men men... Jag har resultatet i huvudet så det är väl bara att  köra på.,...

Faktiskt väldigt trött just nu.. var på zonterapi idag, hon sa att jag stressade för mycket och att jag skulle använda avslappningsband för även om inte jag led av det så gjorde min kropp det.... så jag ser framför mig hur jag ligger i sängen i vårt nya sovrum och lyssnar på avslappningsband... Återstår att se,... =)

Igår vad jag över en sväng till Mia och Matthias och fikade lite.. Kul att se dem, det  var ett tag sen.. Hade dock en partysugen Sara som ville gå ut, men ingenstans inom mig kunde jag hitta motivation till det... Så det var skönt med en soft kväll.. Och det var nog tur det, höll på att försova mig som det var till min zon.tid idag... Dock har jag sjukt busiga kattungar som väckte mig genom att välta ner kanten till badkaret... dånade rejält kan jag säga... =) Vaknade en meter över sängen...

Nu ska jag väl ta tag i den där jäkla spisen. Motivationen är i botten, men allt som är gjort är gjort......

Ha en skön kväll.....