På väg till praktiken, trött som attans, kör bilen. tryggt

På väg till praktiken, trött som attans, kör bilen. tryggt


Partybild på mig

Partybild på mig


Är inte min hund otroligt söt där han sitter?

Är inte min hund otroligt söt där han sitter?


Pyssligt värre

Pysselkväll igår, resulterade i fina tvålar och vedervärdiga stapelljus i groteska färger ( i varje fall ihop) Mamma fick mitt. Ni vet, man kan inte tycka illa om ngt som ens barn har gjort själv och ger en.. Sen att jag är 22 år och borde kunna åstadkomma ngt mer estetiskt tilltalande är en helt annan sak. Förresten, skönheten ligger i betraktarens öga. Det är väl därför mammor alltid tycker att ens barn är otroligt söta och bedårande, även när de ritar på väggen petar sig i näsan och äter upp delikatessen...uasch.

Det var i varje fall roligt att pyssla även om Ljusen tog sjukt lång tid, men marit vi får ha pysselkväll snart igen...

Ska strax iväg på bio, se pirates of the carribean 2. roligt värre, gillade första otroligt mycket, främst och nästan enbart för johnny depps otroliga talang, han är bra på att spela udda... Snygg är han också..

Yummie...(men säg inte till Ken att jag sa det =)

Ha en trevlig dag så skriver jag ett omdöme om filmen sen, om jag minns...

Kram och pYssel

Attans...

Var till löparlabbet igår, alltid roligt att bjuda på ett skratt när man visar sina fötter (jag är överrörlig i mina leder) men men, ett par bra skor blev det och eftersom jag lovat min kära sambo att även bidra till ett par skor till honom, är nu alla mina extrapengar slut och alla andra pengar också,, osis. Det skulle gå till massor med bra saker b.l.a en klippning och färgning av mitt numer ganska risiga hår..

sånt är livet.

Ojojoj

Fick lite extrapengar, dessa hade jag noga tänkt ut vad de skulle användas till, träffade dock marit på stan, och jag kan inte gå i affärer utan att spendera, så mer än jag tänkt försvann där (inte så konstigt kanske, när jag inte hade tänkt göra av med en krona, men men ) Idag ska jag in till löplabbet springa på band och fixa bra löparskor, har faktiskt lite bråttom så längre än så här blir det inte, men på återseende.


Hej!

Hej hej, kommer mer snart